Pasta z tuńczyka

13 września 2012, dodał: Aleksandra Lisoska
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • 3 jajka ugotowane na twardo,
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym lub w oleju,
  • 1 łyżka musztardy,
  • 1 łyżka majonezu (opcjonalnie- ja nie miałam, więc nie dodałam),
  • ulubione przyprawy – ja użyłam mielonego chilli, pieprzu i soli.
    Przygotowanie:
Ugotowane na twardo jajka kroimy w drobne kawałeczki i łączymy w misce z tuńczykiem dokładnie mieszając. Następnie dodajemy wszystkie przyprawy oraz musztardę oraz majonez. Pamiętajmy z przyprawami wedle uznania w zależności czy lubimy pasty pikantne czy bardziej słone.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...