Pasta z tuńczyka

13 września 2012,
dodał: Aleksandra Lisoska
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • 3 jajka ugotowane na twardo,
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym lub w oleju,
  • 1 łyżka musztardy,
  • 1 łyżka majonezu (opcjonalnie- ja nie miałam, więc nie dodałam),
  • ulubione przyprawy – ja użyłam mielonego chilli, pieprzu i soli.
    Przygotowanie:
Ugotowane na twardo jajka kroimy w drobne kawałeczki i łączymy w misce z tuńczykiem dokładnie mieszając. Następnie dodajemy wszystkie przyprawy oraz musztardę oraz majonez. Pamiętajmy z przyprawami wedle uznania w zależności czy lubimy pasty pikantne czy bardziej słone.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....