Pasta z gotowanego kurczaka

29 kwietnia 2011, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Bardzo prosta , delikatna pasta robiona przy okazji gotowania wywaru na kurczaku.

Czas : 10 minut

Składniki :

  • 1 szklanka ugotowanego mięsa z kurczaka ( obranego ze skórek , chrząstek i kości )
  • szczypta utartej gałki muszkatołowej
  • 1 łyżka majonezu
  • szczypta soli
  • szczypta grubo mielonego pieprzu kolorowego

Mięso zmiksować w malakserze na pastę . Dodać majonez i dobrze wymieszać . Doprawić do smaku solą , pieprzem i gałką muszkatołową .

Można podawać na krakersach, faszerować tą pastą jajka, warzywa, smarować pieczywo

file1304097967



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

wakacyjne kolory paznokci
Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
Koncerty
Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
pokój dziecięcy
Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...