Pasta z bobu – sprawdzony przepis

23 lipca 2013,
dodał: kociara
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

  • szklanka gotowanego bobu
  • kilka listków natki pietruszki
  • ząbek czosnku
  • łyżka łagodnej musztardy
  • łyżka wody
  • sól i pieprz

PRZYGOTOWANIE:

Ugotowany bób obieramy z łupinek i blenderujemy. Natkę pietruszki kroimy drobno. Obrany ząbek czosnku siekamy. Natkę i czosnek wrzucamy do zmiksowanego bobu. Dodajemy musztardę i wodę. Ponownie włączamy blender i miksujemy do momentu powstania gładkiej zielonej masy. Próbujemy i sprawdzamy czy nie brakuje soli lub pieprzu, jeśli dosypujemy przypraw ponownie włączamy blender aby się nam składniki dobrze wymieszały. Smacznego:)



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...