Krewetki na ostro – Ostre tygrysy

11 listopada 2013, dodał: agnike

Składniki

1 czerwona cebula
1 czosnek
2 papryczki chili
1 masło
zioła(bazylia,oregano)
tygrysie krewetki 500g
feta
bagietka
pomidor

Cebulę siekamy razem z chili i dusimy na maśle.
krewetki myjemy i nacieramy czosnkiem.
wrzucamy do cebuli z chili i dusimy ok 10 minut.

następnie topimy masło w garnku dodajemy zioła.
bagietkę kroimy i polewamy masłem,dajemy plasterek pomidora i fetę.
zapiekamy w piekarniku, 10 min na 180 stopni.

file1384197240



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Oryginalna forma i intrygujący efekt świetlny - teraz w promocyjnej cenie!
Cena:
699 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Pełen wdzięku komplet wykonany ze zmysłowego, szyfonowego materiału
Cena:
96 zł
Trójwarstwowe dno z aluminiowym dyskiem, miarka, lejek i system odcedzania - wyższa jakość gotowania!
Cena:
649 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Swędząca skóra u dziecka
Czasem swędzenie to po prostu objaw alergii np. po zjedzeniu czegoś uczulającego,...
-50% na wszystko
Ja też, a najczęściej zostają te mniej popularne rozmiary, czyli moje:)
Zawód miłosny
Czytałam, że każdy zawód leczy się po roku, tylko trzeba nie spotykać...
Co zrobić na kolację?
Ostatnio często robię jabłka opiekane w cieście naleśnikowym, trochę posłodzonym i z cynamonem - polecam:)