Oscypek na pieczonym jabłku

6 marca 2019, dodał: Redakcja

Fajna przekąska do piwa, świetnie pasuje tutaj dodatek konfitury z żurawiny i listek mięty:)

składniki:

3 jabłka

2 oscypki

łyżka masła klarowanego

100 gram miodu

pieprz

 

Jabłka pokroić w plastry, przedtem usunąć gniazda nasienne (nie usuwamy skórki). Oscypek kroimy w takie same plastry jak jabłka. Na patelni rozgrzewamy masło, podsmażamy jabłka na złoto, kładziemy na nich plasterki oscypka, zapiekamy pod przykryciem, podajemy z  żurawiną i odrobiną pieprzu.

 

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Technologia żywej wody "Living Water Technology"
Cena:
390 zł
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Wygodne i lekkie zakupy!
Cena:
349 zł
Duże rozmairy - sklep EDorota.pl
Cena:
179 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Przyjęcie zaręczynowe - tak czy nie…
No właśnie, im więcej szumu przed ślubem, tym bardziej podejrzewam, że to wszystko...
Partner na wesele poszukiwany
Ja bym się w ogóle nie spodziewała, że taki przypadkowy towarzysz w...
Jak szybko poruszać się po internec…
Na pewno nie trzeba sugerować się reklamami w przeglądarce, ja zawsze pomijam "górę"...
Pierwszy rok małżeństwa...
Wg mnie to jest właśnie czas, kiedy decyduje się przyszłość związku, czy on przetrwa...