Oscypek na pieczonym jabłku

6 marca 2019, dodał: Redakcja

Fajna przekąska do piwa, świetnie pasuje tutaj dodatek konfitury z żurawiny i listek mięty:)

składniki:

3 jabłka

2 oscypki

łyżka masła klarowanego

100 gram miodu

pieprz

 

Jabłka pokroić w plastry, przedtem usunąć gniazda nasienne (nie usuwamy skórki). Oscypek kroimy w takie same plastry jak jabłka. Na patelni rozgrzewamy masło, podsmażamy jabłka na złoto, kładziemy na nich plasterki oscypka, zapiekamy pod przykryciem, podajemy z  żurawiną i odrobiną pieprzu.

 

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Duże rozmairy - sklep EDorota.pl
Cena:
179 zł
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Sinial - co sądzicie??
ja mam i sobie chwalę :) rzeczywiście bardzo ładnie ujędrnia. Wymaga trochę cierpliwości,...
Botox na zmiany trądzikowe
Dokładnie pierwszy raz słyszę o botoksie na trądzik, mi w Klinice Krajewski od...
Blizny na twarzy krępujące :(
Niestety jedyną skuteczną metodą pozbycia się blizn potrądzikowych jest laseroterapia, wiem z własnego doświadczenia, przetestowałam...
Przebarwienia na twarzy
Zgadzam się z opiniami dziewczyn na stare przebarwienia, które są pozostałościami po trądziku...