Obiad sarepski z pieczonymi ziemniaczkami

21 marca 2011, dodał: eviczka
Artykuł zewnętrzny

Ćwiartki kurczaka (wedle uznania) posmarować dokładnie musztardą sarepską i ułożyć na blasze. Piec przez 1,5h w piekarniku 170st. C. Po pół godzinie dołożyć obrane, pokrojone na małe kawałeczki, przyprawione przyprawą do ziemniaków i posmarowane olejem ziemniaki. Podawać z grzybami marynowanymi.
Ziemniaki super się zapiekają i mają chrupiącą, smakowitą skorupkę. Genialne w smaku!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...