Mix ziemniaczano-żurawinowy

6 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

500 g ziemniaków
200 g mięsa wieprzowego
200 g marynowanych pieczarek
100 g żurawiny
100 g zielonej cebuli
sól
olej roślinny
koper
pietruszka

Przygotowanie:
Ziemniaki ugotować, obrać i pokroić w małe kostki. pieczeń wieprzową udusić i pokroić w małe kostki. Wszystkie składniki połączyć, dodać sól, olej, posypać ziołami i dodać jagody żurawiny.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...