Makaron ze serem

11 kwietnia 2013, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

To się nazywa błyskawiczny obiad:)

250g makaronu, np. świderków
200g twarogu
200g waniliowego serka homogenizowanego
cukier
dżem

Makaron gotujemy do miękkości. W tym czasie rozdrabniamy twaróg widelcem, dodajemy serek homogenizowany i dokładnie mieszamy. Ugotowany i odcedzony makaron rozkładamy na talerze i na wierzch kładziemy masę z twarogu i serka homogenizowanego. Dekorujemy łyżeczką dżemu. Dla niektórych smakoszy danie może wydawać się za mało słodkie więc możemy dodatkowo posypać cukrem.

file1365674714



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...