Makaron z tuńczykiem

9 kwietnia 2013, dodał: Garretka
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj makaron np. świderki, odcedź. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na patelni.
Do cebuli dodaj tuńczyka w sosie własnym z puszki, rozdrobnij go widelcem.
Dodaj odcedzoną kukurydzę z puszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj wszystko z makaronem. Zetrzyj na tarce na grubych oczkach ser żółty, dodaj do makaronu, wymieszaj. Zapiekaj w piekarniku w naczyniu żaroodpornym ok 20 minut w temp. 180″C. Podawaj z majonezem.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺