Makaron z tuńczykiem

9 kwietnia 2013,
dodał: Garretka
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj makaron np. świderki, odcedź. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na patelni.
Do cebuli dodaj tuńczyka w sosie własnym z puszki, rozdrobnij go widelcem.
Dodaj odcedzoną kukurydzę z puszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj wszystko z makaronem. Zetrzyj na tarce na grubych oczkach ser żółty, dodaj do makaronu, wymieszaj. Zapiekaj w piekarniku w naczyniu żaroodpornym ok 20 minut w temp. 180″C. Podawaj z majonezem.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...