Makaron z tuńczykiem

9 kwietnia 2013, dodał: Garretka
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj makaron np. świderki, odcedź. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na patelni.
Do cebuli dodaj tuńczyka w sosie własnym z puszki, rozdrobnij go widelcem.
Dodaj odcedzoną kukurydzę z puszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj wszystko z makaronem. Zetrzyj na tarce na grubych oczkach ser żółty, dodaj do makaronu, wymieszaj. Zapiekaj w piekarniku w naczyniu żaroodpornym ok 20 minut w temp. 180″C. Podawaj z majonezem.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.