Makaron z tuńczykiem

9 kwietnia 2013,
dodał: Garretka
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj makaron np. świderki, odcedź. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na patelni.
Do cebuli dodaj tuńczyka w sosie własnym z puszki, rozdrobnij go widelcem.
Dodaj odcedzoną kukurydzę z puszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj wszystko z makaronem. Zetrzyj na tarce na grubych oczkach ser żółty, dodaj do makaronu, wymieszaj. Zapiekaj w piekarniku w naczyniu żaroodpornym ok 20 minut w temp. 180″C. Podawaj z majonezem.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.