Makaron z tuńczykiem

9 kwietnia 2013,
dodał: Garretka
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj makaron np. świderki, odcedź. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na patelni.
Do cebuli dodaj tuńczyka w sosie własnym z puszki, rozdrobnij go widelcem.
Dodaj odcedzoną kukurydzę z puszki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj wszystko z makaronem. Zetrzyj na tarce na grubych oczkach ser żółty, dodaj do makaronu, wymieszaj. Zapiekaj w piekarniku w naczyniu żaroodpornym ok 20 minut w temp. 180″C. Podawaj z majonezem.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...