Kutia w babeczkach

17 listopada 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4-6 osób
Czas przygotowania: 120 minut

Niezbędne składniki:

250 g maku
200 g pszenicy
100 ml miodu
100 g migdałów
50 g rodzynek
2 łyżki masła
Cukier z prawdziwą wanilią i nutą kardamonu KAMIS

Pszenicę i mak ugotować oddzielnie, wystudzić. Mak trzykrotnie zmielić przez maszynkę.
Następnie wszystkie składniki wymieszać, część migdałów posiekanych, część pozostawionych w całości. Podawać w kruchych babeczkach lub z łamańcami.

www.kamis.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...