Kotlety schabowe z czosnkiem

9 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Mięso schabowe płukamy,  dzielimy na kotlety. Z każdej strony tłuczemy tłuczkiem. Przyprawiamy solą, pieprzem i nacieramy czosnkiem z praski. Wkładamy do lodówki na 3 godziny. Potem obtaczamy w jajku, w bułce tartej, smażymy z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami lub frytkami.

file1265731733



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Wczesne truskawki niezdrowe?
Wiadomo, że aby szybko urosły w tunelu foliowym czy szklarni, są faszerowane chemią...
Podwyżki opłat sanatoryjnych
Co to za opłaty, 200-300 zł za kilkanaście dni wczasów? Często nie jeżdżą...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Już widzę, jak dziadkowie w kurnych chatkach na wsi inwestują w panele... Zostawią...
W jakiej pozycji spać?
Ja śpię na plecach na wznak, bo mi tak wygodnie;)