Kotlety schabowe z czosnkiem

9 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Mięso schabowe płukamy,  dzielimy na kotlety. Z każdej strony tłuczemy tłuczkiem. Przyprawiamy solą, pieprzem i nacieramy czosnkiem z praski. Wkładamy do lodówki na 3 godziny. Potem obtaczamy w jajku, w bułce tartej, smażymy z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami lub frytkami.

file1265731733



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....