Kotlety schabowe z czosnkiem

9 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Mięso schabowe płukamy,  dzielimy na kotlety. Z każdej strony tłuczemy tłuczkiem. Przyprawiamy solą, pieprzem i nacieramy czosnkiem z praski. Wkładamy do lodówki na 3 godziny. Potem obtaczamy w jajku, w bułce tartej, smażymy z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami lub frytkami.

file1265731733



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...