Kolorowa marynata z pomarańczami i czarnymi hiszpańskimi oliwkami

11 grudnia 2014, dodał: con_trust
Artykuł zewnętrzny

 Składniki:

Czarne hiszpańskie oliwki, pomarańcze bez skórki i nasion, listki mięty, oliwa z oliwek extra virgin.

 Przygotowanie:

Pomarańcze pokrój w kostkę. Przełóż do miseczki i wymieszaj z oliwą z oliwek i listkami mięty. Dodaj czarne hiszpańskie oliwki i całość dobrze wymieszaj.

file1418297483



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.