Koktajl z krewetek

17 stycznia 2012, dodał: GastroMonia
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • pojemniczek krewetek w zalewie
  • majonez sałatkowy
  • ogórek świeży
  • sól
  • 3 łyżki mleka
  • łyżka soku z cytryny
  • łyżeczka curry
  • cukier
  • pieprz
Przygotowanie:
Krewetki odsączamy. Ogóreczka obieramy i kroimy drobno. Mieszamy go z krewetkami. Majonez ucieramy z mlekiem, curry, pieprzem, solą, sokiem z cytryny i cukrem. Sos mieszamy z krewetkami i ogórkiem. Przekładamy do naszyń. Chwilę schładzamy w lodówce. Myślę, że sprawdzi się doskonale jako afrodyzjak:)

file1326796491



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz