Koktajl porzeczkowo- waniliowy

13 kwietnia 2011,
dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 10 dag mrożonych porzeczek, 100 ml lodów waniliowych, szklanka Ramy Cremefine, 1/3 szklanki mleka, 2- 3 łyżki płynnego miodu, listki mięty, aromat waniliowy

Przygotowanie: Mrożone porzeczki mieszam z lodami waniliowymi, Ramą Cremefine do ubijania i mlekiem. Dodaję płynny miód i aromat waniliowy. Starannie wszystko miksuję. Wlewam do szklanek. Kleksem ubitej Ramy Cremefine do ubijania i listkami mięty dekoruję koktajl przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...