Koktajl gruszkowo-imbirowy

16 maja 2018, dodał: Marta
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

 

6 gruszek

2 łyżeczki cukru

1 łyżeczka masła

1 łyżeczka utartego korzenia imbiru

3/4 szklanki mleka

Sposób przygotowania:

  1. Gruszki obierz i pokrój w ósemki
  2. na patelni podgrzej masło, dodaj gruszki, cukier i imbir
  3. podsmaż przez 3 min. I pozostaw do ostygnięcia
  4. zmiksuj gruszki z patelni z mlekiem i gotowe.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.