Kisiel mirabelkowy

4 grudnia 2009, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

mirabelki 1/2 kg

mąka ziemniaczana 3 łyżki

woda 3 l

cukier 1/2 szkl

Mirabelki myjemy, wybieramy pestki, gotujemy w wodzie z cukrem. Mąkę rozrabiamy w 1/3 szklanki zimnej wody, dodajemy do gotujących się mirabelek ciągle mieszając.

file1259943211



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Korektor tuszujący siwe włosy
Ja tego używam tylko w podbramkowych sytuacjach...
Balsam do golenia?
Gilette to jednak taka klasyka dla większości facetów.
Wynajmowanie mieszkania czy kredyt …
Jak się jest nastawionym bardziej na karierę niż przesiadywanie w jednym miejscu to raczej...
Manicure w Poznaniu
Używam zwykłych lakierów, więc zmiana koloru to nie problem, kiedy tylko sobie zamarzę...