Kieszonki schabowe

18 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

400 g schabu bez kości pokrój na plastry. W każdym zrób nacięcie z boku, tworząc kieszonkę. Do każdej kieszonki włóż po 4 śliwki oraz plaster sera żółtego.
Gotowe kieszonki ułóż w naczyniu zaroodpornym. Piecz pod przykryciem 30 minut w temp. 180″C. Można podawać z ryżem i sosem.



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.