Kieszonki schabowe | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Kieszonki schabowe

18 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

400 g schabu bez kości pokrój na plastry. W każdym zrób nacięcie z boku, tworząc kieszonkę. Do każdej kieszonki włóż po 4 śliwki oraz plaster sera żółtego.
Gotowe kieszonki ułóż w naczyniu zaroodpornym. Piecz pod przykryciem 30 minut w temp. 180″C. Można podawać z ryżem i sosem.

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

opadająca powieka
Jednym z naturalnych sposobów na zlikwidowanie problemu opadającej powieki są okłady na opadające powieki....
moda męska
Wiosna 2024 to świetny moment na powrót do stylu retro. Płaszcze męskie i cieplejsze...
tusz do rzęs
Ja mogę polecić -Eveline Maskara Volumix Fiberlast 11ml Efekt sztucznych rzęs. Produkt warty...
Nierówna płytka paznokcia!
Bruzdy na paznokciach mogą być skutkiem niewłaściwej pielęgnacji płytki, niedoboru witamin ( witamin...