Kieszonki schabowe

18 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

400 g schabu bez kości pokrój na plastry. W każdym zrób nacięcie z boku, tworząc kieszonkę. Do każdej kieszonki włóż po 4 śliwki oraz plaster sera żółtego.
Gotowe kieszonki ułóż w naczyniu zaroodpornym. Piecz pod przykryciem 30 minut w temp. 180″C. Można podawać z ryżem i sosem.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Ja nie lubię kupować takich prawie przeterminowanych kosmetyków, bo zawsze coś jest...
Biografia
Fajną biografię o Sinead O'Connor właśnie czytam, naprawdę dobrze napisana i taka bliska jej...
alkohole %
Ostatnio piłam kadarkę, warto spróbować:)
Wałbrzych
Ja zwykle najtaniej kupuję przez przypadek, dlatego nigdy nie chodzę na tzw. regularne akcje promocyjne