Kiełbaski koktajlowe w miodzie

19 grudnia 2011,
dodał: p
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 1 kg kiełbasek koktajlowych
  • 2 łyżki stołowe oleju sezamowego
  • pół szklanki miodu
  • 2 łyżki stołowe sosu sojowego

Kiełbaski wkładamy do brytfanny. Olej, miód i sos sojowy mieszamy i polewamy nim kiełbaski tak, żeby sos pokrył całość.
Pieczemy 25-30 minut, w nagrzanym piekarniku na ok. 200C.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...