Kiełbaski koktajlowe w miodzie

19 grudnia 2011,
dodał: p
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 1 kg kiełbasek koktajlowych
  • 2 łyżki stołowe oleju sezamowego
  • pół szklanki miodu
  • 2 łyżki stołowe sosu sojowego

Kiełbaski wkładamy do brytfanny. Olej, miód i sos sojowy mieszamy i polewamy nim kiełbaski tak, żeby sos pokrył całość.
Pieczemy 25-30 minut, w nagrzanym piekarniku na ok. 200C.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...