Kiełbaski koktajlowe w miodzie

19 grudnia 2011, dodał: p
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 1 kg kiełbasek koktajlowych
  • 2 łyżki stołowe oleju sezamowego
  • pół szklanki miodu
  • 2 łyżki stołowe sosu sojowego

Kiełbaski wkładamy do brytfanny. Olej, miód i sos sojowy mieszamy i polewamy nim kiełbaski tak, żeby sos pokrył całość.
Pieczemy 25-30 minut, w nagrzanym piekarniku na ok. 200C.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...