Kasza gryczana z pieczarkami a’la Halina

19 września 2013, dodał: KMC PR
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI: 8 szklanek wody, 4 saszetki Kaszy Gryczanej Prażonej Halina, 3 łyżki masła lub oleju, 2 posiekane cebule, 25 posiekanych pieczarek, 2 dag posiekanej zielonej pietruszki, 1 posiekany seler.

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA: Saszetki wrzucić do gotującej się wody. Na patelni rozgrzać masło lub olej. Dodać cebulę, pieczarki i seler. Mieszając smażyć na małym ogniu, aż jarzyny i grzyby staną się miękkie (ok. 10 min.). Ugotowaną kaszę wyłożyć na półmisek, grzyby ułożyć na wierzchu i posypać zieloną pietruszką. Podawać na gorąco z sałatką warzywną. Smacznego!

file1379580432



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...