Kartoflanka

14 listopada 2010,
dodał: dorota20w
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

pół kg ziemniaków

pęczek włoszczyzny (pietruszka, kawałek selera i pora)

szklanka śmietany lub jogurtu

sól, pieprz

natka pietruszki

Wykonanie:

Warzywa i ziemniaki rozdrobnić, zalać wodą i gotować aż będą miękkie. Zalać śmietaną, doprawić do smaku. Podawać posypaną natką pietruszki.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...