Karkówka na szybko

18 marca 2010, dodał: caroline1983
Artykuł zewnętrzny

4 plastry karkówki
musztarda (najlepiej jakaś ostra)
mąka
olej
sól

Kotlety lekko rozbić tłuczkiem. Posolić.
Wszystkie kotlety posmarować z jednej strony musztardą. Stronę posmarowaną musztardą obtoczyć w mące. To samo zrobić z drugą stroną kotletów.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, do miękkości.

file1268915941



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...