Karkówka na szybko

18 marca 2010,
dodał: caroline1983
Artykuł zewnętrzny

4 plastry karkówki
musztarda (najlepiej jakaś ostra)
mąka
olej
sól

Kotlety lekko rozbić tłuczkiem. Posolić.
Wszystkie kotlety posmarować z jednej strony musztardą. Stronę posmarowaną musztardą obtoczyć w mące. To samo zrobić z drugą stroną kotletów.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, do miękkości.

file1268915941



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....