Karkówka na szybko

18 marca 2010,
dodał: caroline1983
Artykuł zewnętrzny

4 plastry karkówki
musztarda (najlepiej jakaś ostra)
mąka
olej
sól

Kotlety lekko rozbić tłuczkiem. Posolić.
Wszystkie kotlety posmarować z jednej strony musztardą. Stronę posmarowaną musztardą obtoczyć w mące. To samo zrobić z drugą stroną kotletów.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, do miękkości.

file1268915941



FORUM - bieżące dyskusje

Płock
Ja to już w ogóle nie widzę promocji, bo sam napis Promocja przeczy...
Domowe przepisy
Ja mam fajny przepis na domowe lody tj. rozgnieciony banan, 3 łyżki śmietany...
Kosmetyki z herbaty
Ja robię z kawy mielonej
Klasyka literatury - do czego wraca…
Do poprzedniej nawet się nie umywa i pomyśleć, że kiedyś reżyserzy potrafili zrobić coś wartościowego...