Kapusta pekińska z mandarynką i sosem koperkowym

3 lutego 2011,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Testuję gotowe sosy do surówek Fit up ! – zrobiłam surówkę z mandarynką .

Czas : 10 minut

Składniki :

  • 2 garści pokrojonej w paseczki kapusty pekińskiej
  • 2 mandarynki
  • 1 sos Fit up ! Kamisa ,, Koperkowy z błonnikiem i nasionami słonecznika „
  • pieprz kolorowy grubo mielony
  • 2 łyżki wody
  • 2 łyżki oleju z pestek winogron
  • 3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

Wymieszać olej z wodą i gotowym sosem. Mandarynki obrać, podzielić na cząstki i pokroić. Wymieszać kapustę z natką, mandarynkami. Polać sosem i wymieszać.

file1296720341



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...