Kapusta pekińska z mandarynką i sosem koperkowym

3 lutego 2011,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Testuję gotowe sosy do surówek Fit up ! – zrobiłam surówkę z mandarynką .

Czas : 10 minut

Składniki :

  • 2 garści pokrojonej w paseczki kapusty pekińskiej
  • 2 mandarynki
  • 1 sos Fit up ! Kamisa ,, Koperkowy z błonnikiem i nasionami słonecznika „
  • pieprz kolorowy grubo mielony
  • 2 łyżki wody
  • 2 łyżki oleju z pestek winogron
  • 3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

Wymieszać olej z wodą i gotowym sosem. Mandarynki obrać, podzielić na cząstki i pokroić. Wymieszać kapustę z natką, mandarynkami. Polać sosem i wymieszać.

file1296720341



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....