Kapuśniak inaczej

16 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Płuczemy 0,50 kg żeberek, zalewamy wodą w garnku i gotujemy. Przyprawiamy solą i pieprzem. 0,50 kg kapusty kiszonej dodajemy do gotujących się żeberek, pół marchewki obieramy i trzemy na tarce na grubych oczkach. Wszystko razem gotujemy, dodajemy 1 ząbek czosnku oraz kilka obranych pokrojonych w kostkę ziemniaków. Przyprawiamy jeszcze solą i pieprzem, dodajemy 2 liście laurowe i kilka ziarenek ziela angielskiego. Wszystko razem gotujemy.

file1266319048



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.