Indyk w orzechach | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Indyk w orzechach

3 grudnia 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

5 Indyk w orzechach

600 g piersi z indyka
100 g włoskich orzechów
1 jajko
3 łyżki oleju

Przyprawy KAMIS:
2 łyżeczki Majeranku
Pieprz biały mielony
Sól morska w młynku

Indyka pokroić na 2-3 duże kawałki, oprószyć majerankiem, pieprzem, solą, panierować w jajku i zmielonych włoskich orzechach. Mięso obsmażyć na patelni, a następnie wstawić do piekarnika na 10 minut w temp. 160 st. Podawać z modrą kapustą.

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Najtrudniejsze kierunki studiów
Moim zdaniem to przyszły student powinien wiedzieć i decydować jakie są jego zainteresowania...
opadająca powieka
Jednym z naturalnych sposobów na zlikwidowanie problemu opadającej powieki są okłady na opadające powieki....
moda męska
Wiosna 2024 to świetny moment na powrót do stylu retro. Płaszcze męskie i cieplejsze...
tusz do rzęs
Ja mogę polecić -Eveline Maskara Volumix Fiberlast 11ml Efekt sztucznych rzęs. Produkt warty...