Grzybowe „robaczki”

7 września 2012,
dodał: manndarynka
Artykuł zewnętrzny

Do przygotowania mojego dania potrzebne są wszystkie grzyby jakie tylko znajdziemy w lesie, im różniejsze tym lepiej, bo będzie bardziej kolorowo. dodatkowo potrzebne będą:
– 2 ząbki czosnku
– jedna papryka
– 3 pomidory
– 1 torebka ciemnego lub jasnego ryżu
– pierś z kurczaka
– przyprawy (zioła prowansalskie, łyżeczkę suszonego tymianku, sól, pieprz)

Grzyby tniemy w paski i przysmażamy na oliwie, dodajemy posiekaną w paseczki pierś z kurczaka, następnie, posiekane pomidory, paprykę i rozgniecione ząbki czosnku, przyprawiamy. Ryż gotujemy osobno. Na koniec po usmażeniu dodajemy do naszej masy robaczkowej ryż i można podawać.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.