Grillowy szaszłyk

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • pierś z kurczaka 400 gram
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • seler 1/3 szt
  • oliwa 2 łyżeczki
  • sos czosnkowy

Krok 1

original

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę, obtaczamy przyprawą, wkładamy na noc do lodówki.

Krok 2

original

Grillujemy pierś z kurczaka na tacce obok pokrojonego w kostkę selera.

Krok 3

original

Ugrillowanego selera nadziewamy na przemian z papryką oraz piersią z kurczaka i ponownie delikatnie grillujemy.

Krok 4

Szaszłyki podajemy polane sosem czosnkowym.

file1404686752



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Pełen wdzięku komplet wykonany ze zmysłowego, szyfonowego materiału
Cena:
96 zł
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Oryginalna forma i intrygujący efekt świetlny - teraz w promocyjnej cenie!
Cena:
699 zł
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Jak często się badać?
To racja powinno się badać, tylko czy tak chętnie dostajecie na wszystko badania?...
kolor włosów a karnacja
A ja zgodzę się z opiniami, że kolor włosów i karnacji powinny ze...
Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostat…
No mój pokój wygląda jak mini drogeria, ostatnio zakochałam się w produktach poleconych...
Co na wypadanie włosów?
Ja odwiedziłam ostatnio studio Miraflores, po konsultacji z trychologiem zdecydowałam się na wykonanie mezoterapii,...