Grillowy szaszłyk

6 lipca 2014,
dodał: NaWidelcu
Artykuł zewnętrzny
  • pierś z kurczaka 400 gram
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • seler 1/3 szt
  • oliwa 2 łyżeczki
  • sos czosnkowy

Krok 1

original

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę, obtaczamy przyprawą, wkładamy na noc do lodówki.

Krok 2

original

Grillujemy pierś z kurczaka na tacce obok pokrojonego w kostkę selera.

Krok 3

original

Ugrillowanego selera nadziewamy na przemian z papryką oraz piersią z kurczaka i ponownie delikatnie grillujemy.

Krok 4

Szaszłyki podajemy polane sosem czosnkowym.

file1404686752



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.