URODA I ZDROWIE

Grillowy szaszłyk

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • pierś z kurczaka 400 gram
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • seler 1/3 szt
  • oliwa 2 łyżeczki
  • sos czosnkowy

Krok 1

original

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę, obtaczamy przyprawą, wkładamy na noc do lodówki.

Krok 2

original

Grillujemy pierś z kurczaka na tacce obok pokrojonego w kostkę selera.

Krok 3

original

Ugrillowanego selera nadziewamy na przemian z papryką oraz piersią z kurczaka i ponownie delikatnie grillujemy.

Krok 4

Szaszłyki podajemy polane sosem czosnkowym.

file1404686752

Share and Enjoy !

0Shares
0 0


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Videopogrzeb - nowy trend
Dotąd tylko czasem oglądałam jakieś fragmenty transmisji pogrzebów ważnych osób w tv.......
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Trzeba zmienić dietę na zdrowszą, dużo cynku i krzemu... Wtedy włosy też lepiej...
Videopogrzeb - nowy trend
Czy byłyście już na takiej uroczystości online? Co myślicie o tej formie pożegnania zmarłego?
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Ja myślę, że w takim przypadku najlepiej zadziała maska do włosów. Fajne...