URODA I ZDROWIE

Grillowy szaszłyk

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • pierś z kurczaka 400 gram
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • seler 1/3 szt
  • oliwa 2 łyżeczki
  • sos czosnkowy

Krok 1

original

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę, obtaczamy przyprawą, wkładamy na noc do lodówki.

Krok 2

original

Grillujemy pierś z kurczaka na tacce obok pokrojonego w kostkę selera.

Krok 3

original

Ugrillowanego selera nadziewamy na przemian z papryką oraz piersią z kurczaka i ponownie delikatnie grillujemy.

Krok 4

Szaszłyki podajemy polane sosem czosnkowym.

file1404686752

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Gabinet lekarski
Jeśli chodzi o profesjonalnie wyposażone gabinety ginekologiczne, to polecam Centrum Medyczne Babka Medica...
Koronawirus - porady, obalanie mitó…
Sama już przestałam przejmować się wirusem, bo jak zawsze jesienią mam zwykłą infekcję,...
Inicjatywa w stworzeniu trwałego zw…
Żyjemy w czasach, gdzie relacje stały się przejściowe, ludzie są rozpieszczeni i zamiast...
Sklepy dziecięce
Fajne rzeczy dziecięce i w niskich cenach są ostatnio w marketach, warto tam...