Grillowany karczek pod warzywną kołderką | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Grillowany karczek pod warzywną kołderką

27 stycznia 2012, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

składniki:

kotlety z karczku

oliwa

przyprawa Kamis karkówka z grilla

czosnek

majeranek

zielona papryka

czerwona papryka

cebula

Pokrojony w plastry karczek trzymamy przez kilka godzin w marynacie z oliwy, wyciśniętego ząbka czosnku, majeranku i przyprawy Kamis do karkówki z grilla. Następnie grillujemy wraz z kolorowymi paprykami i cebulą. Gdy warzywa zrobią się miękkie i zrumienione bardzo drobno je siekamy tworząc prawie, że sos. Kotlety podajemy przykryte kołderką z grillowanych warzyw.

file1327676324

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz