Grillowany karczek pod warzywną kołderką

27 stycznia 2012,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

składniki:

kotlety z karczku

oliwa

przyprawa Kamis karkówka z grilla

czosnek

majeranek

zielona papryka

czerwona papryka

cebula

Pokrojony w plastry karczek trzymamy przez kilka godzin w marynacie z oliwy, wyciśniętego ząbka czosnku, majeranku i przyprawy Kamis do karkówki z grilla. Następnie grillujemy wraz z kolorowymi paprykami i cebulą. Gdy warzywa zrobią się miękkie i zrumienione bardzo drobno je siekamy tworząc prawie, że sos. Kotlety podajemy przykryte kołderką z grillowanych warzyw.

file1327676324



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...