Grillowane ananasy z mleczkiem kokosowym

3 października 2013,
dodał: milagro
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • świeży ananas
  • mleczko kokosowe
  • brązowy cukier
  • płatki migdałów
  • gałka lodów

Przygotowanie:

Ananasa obrać ze skóry i  pokroić na centymetrowe plastry. Garnirować w mleczku kokosowym i cukrze, a następnie  kłaść na rozgrzany grill. Piec 10 minut.  Na koniec posypać płatkami i podawać ciepłe z gałką lodów. Moje dzieci lubią też wersję posypaną cynamonem.

Moi znajomi byli zachwyceni!  Polecam gorąco!



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.