Grillowane ananasy z mleczkiem kokosowym

3 października 2013, dodał: milagro
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • świeży ananas
  • mleczko kokosowe
  • brązowy cukier
  • płatki migdałów
  • gałka lodów

Przygotowanie:

Ananasa obrać ze skóry i  pokroić na centymetrowe plastry. Garnirować w mleczku kokosowym i cukrze, a następnie  kłaść na rozgrzany grill. Piec 10 minut.  Na koniec posypać płatkami i podawać ciepłe z gałką lodów. Moje dzieci lubią też wersję posypaną cynamonem.

Moi znajomi byli zachwyceni!  Polecam gorąco!



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...