Odp: Ulubiony zapach?
w kilku miejscach na tym forum spotkałam się z dobrymi opiniami na temat Evy, sama też używam ich kilku produktów, a mój post dotyczył wypowiedzi morasi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w kilku miejscach na tym forum spotkałam się z dobrymi opiniami na temat Evy, sama też używam ich kilku produktów, a mój post dotyczył wypowiedzi morasi
ok. nie ma sprawy. Ja też używam Eve
i sobie ten perfum chwalisz, tą markę ?
Z Evy mam tylko szampon i żel pod prysznic...a i dezodorant miałam...
[quote=gusia1000]i sobie ten perfum chwalisz, tą markę ?[/quote]
Serio, perfumy mają liczbę pojedyńczą? I są rodzaju męskiego?!?
Jak to dobrze, ze jest forum. Trochę się podszkolę z polskiego
Ale się czepiasz....
Czepiam się, bo gusia pisała wcześniej, że ciągle się kształci, a tu taka wpadka... Ale cóż, po tych "Wyższych Szkołach Czegoś i Czegoś" nie można się zbyt wiele spodziewać... Sama znam polonistkę, która w dyktandzie uznawała za błędy poprawnie napisane wyrazy... Można i tak.
Czasami ilość szkół nie świadczy o dużej wiedzy.... też znam taką dziewczynę, która zdała ekonomik tylko dlatego że pisałam jej wszystkie prace.... ale się chwali że jest ekonomistką....
Bo najbardziej się chwalą ci, co mało wiedzą, ale chcą podkreślić, czego to nie osiągnęli... A że dzięki innym, to już się nie przyznają...
Dokładnie....
OOO i jetem na tapecie przez użytkownika summerlove-gdy się machnęłam z liczbą poj., czy mnogą marki perfum.
Zaraz na tapecie... Po prostu dbam o poziom językowy tego forum
Dobrze i temat zamknięty na mój temat, o.k.
ja uwielbiam zapachy swierze jak herbatka zielona np jabłuszko DKNY
Ja lubię inne perfumy zimą, inne latem, inne jesienią. Szkoda tylko, że zarabia się tak malutko bo wtedy nosiałabym każdego dnia inne perfumy, ale chyba kobieta z klasą powinna mieć tylko jeden zapach na sobie, jak sądzicie?
A ja lubię ciągle zmieniać - to znaczy że nie mam klasy? ;(
Jak samemu zrobić perfumy? Podobno można samemu komponować różne zapachy np. z płatków róży, czy któraś może próbowała?
Znalazłam coś takiego na Youtube:
Ostatnio edytowany przez Barbie1290 (2010-11-17 17:27:13)
życzę powodzenia... to też jest jakiś sposób na nudę...
Mój ulubiony zapach to zapach mojego mężczyzny
Co do kokosów, to uwielbiam kokosowe żele pod prysznic, balasmy... Mmmm... Super zapach!
W Empiku widziałem jakiś zestaw do komponownia zapachów. Jak ktoś ma ochotę może spróbować się pobawić.
Z miłą chęcia bym sobie skomponowała zapach... ostatnio wąchałam zapach perfum Halle Berry i bardzo mi się spodobał...
Heh, ja mam tylko zestaw do komponowania zapachów do pokoju... nie wolno ich używać na skórę, a niektóre tak fajnie pachną
[img]//www.newsweek.pl/bins/Media/Pictures/69/692c/692c7a354c2b495f800f93a2a050437e.jpg[/img]
I wyszła Ci jakaś fajna kompozycja?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź