Odp: Ulubiony zapach?
mandarynka tak, ale wanilia zbyt mdła jak dla mnie, ale może w połączeniu będzie fajny?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mandarynka tak, ale wanilia zbyt mdła jak dla mnie, ale może w połączeniu będzie fajny?
ostatnio wlasnie zakupiłam takie perfumy nalewane tzn o takim zapachu i powiem ze sa przeurocze tzn zapach
Jakoś nie mam zaufania do tych perfum z dozownika, wydaje mi się że one wietrzeją jak jest ich np. pół pojemnika a reszta to powietrze...
to zależy od rodzaju perfumerii w których nalewają ponieważ niektórzy je rozcieczaja i o taki final
Zależy od nastroju, ale przeważnie są to zdecydowane i pewne siebie zapachy
ja uwielbiam Christian Dior, J'adore ah!!!
tylko czemu muszą być tak drogie
---
[img]//hbkosmetik.pl/media/catalog/product/cache/1/small_image/230x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/_/l_vetiver_und_chocolat__1351678146.jpg[/img]
Naturalny, od Hildegard Braukmann, znakomity, robiący różnicę - w moim przypadku doskonale się sprawdza. Dosyć intensywny, drzewny zapach, ciekawy, zaskakujący - zdecydowanie mogę wszystkim polecić.
Nie mam takiego ulubionego zapachu..Chociaż u mnie ostatnio na pewno jest to coś takiego jak ten zapach hugo bossa. Trochę może i jest on na wyrost bo to bardziej męski zapach i bardziej męska firma..Chociaż jakby się trafiło na jakaś perełkę to oczywiście nie ma co sobie żałować.
Jeśli nie masz to spróbuj tego zapachu, który pokazałam nieco wyżej. Jest wyjątkowy, trwały, ciekawy, oryginalny. Woda toaletowa, ale dająca takich zapach, który czuć przez cały dzień, a nie wyłącznie po psiknięciu.
Mój najukochańszy zapach...Jessica Simpson ''Fancy'' taki złoty flakonik.
Nie każdy lubi ale ja wręcz kocham ten słodki zapach .
Kończy mi się już 6flakonik 100ml i zapewne będę poszukiwać kolejnego
Dlaczego nie?
Bardzo lubię Chloe, mam wrażenie, że zrobił się ostatnio bardzo popularny
Od kilku dni mam nowy ulubiony zapach reload damskie Givenchy Dahlia Divin. Natknęłam się na niego przypadkiem. Przeglądając w internecie blogi o tematyce makijażu wpadłam na blog douglasa. Dzięki tej notce odkryłam reload.
Mój to Hugo Woman ostatnio. A ten reolad /blog.douglas.pl/reload-to-rewolucja-w-swiecie-zapachow to fajna sprawa jak czytam. Przyda się taki gadżet do pracy albo na jakiś wyjazd, tym bardziej że można go napełniać. Super sprawa jak dla mnie Nie trzeba nosić całego flakonu ze sobą.
[quote=CarmillaTe]Bardzo lubię Chloe, mam wrażenie, że zrobił się ostatnio bardzo popularny [/quote]
Sprawdzałam kilka wersji, ale zupełnie mi się nie podobają. Zbyt intensywne jak dla mnie.
Nieustająco - ten sam zapach Hildegard Braukmann jaki wskazywałam wcześniej i ewentualnie herbal garden, tej samej firmy, ale to już bardziej w kierunku mandarynek i limonki, czyli bardziej owocowo. Niezmiennie jednak to cały czas bardzo trwałe zapachy - a niby tylko zwyczajna woda, co nie?
Perfumu Roberto Cavalli Paradiso oraz Cristina Ferreira MEU
Mexx zielony!
Długo szukałam swojego zapachu i moim wybawcą okazała się e, są to perfumy unisex.
Uwielbiam Thierry Mugler Angel i Kenzo Jungle Elephant - ciężkie, mocne, moje ukochane <3
uwielbiam słodkie zapachy, owocowe najlepiej
Słodkie zapachy to podstawa! Chociaż trochę gorzej sprawdzają się zimą, brrrr.... tutaj jednak te rozgrzewające, ciepłe zapachy lepiej odegrają swoją rolę
Na zimę polecam super gorący zapach:
Na jesień i wiosnę sama nie wiem co się lepiej sprawdzi Macie jakieś pomysły?
Przydałyby mi się też jakieś słodkie zapachy na lato
W Zarze są ładne perfumy, Femme:)
DKNY be delicious coś pięknego i jaki świeży zapach
Dzięki za porady
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź