Odp: Jakie kupić pieluszki ? ; -)
Nie ma to jak dobra promocja, nawet najlepszy produkt się nie sprzeda jeśli nikt o nim nie usłyszy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie ma to jak dobra promocja, nawet najlepszy produkt się nie sprzeda jeśli nikt o nim nie usłyszy
A tak jeszcze wracając do Bambino Baby Love. Czy wiecie, że ich producent dostał prestiżową nagrodę Produkt Roku Wybór Konsumentów - Innowacja 2013 za chusteczki i szampony Hygienic Baby? Szamponów nie próbowałam, ale chusteczki znam, bo wzięłam kilka razy z pieluchami, jak kupowałam w e-sklepie i powiem Wam, że naprawdę dobre były. To chyba spory dowód zaufania rodziców. Tak myślę.
Jakoś trudno mi uwierzyć w prawdziwość wszelkich przyznawanych certyfikatów - np. firmy związane z aferą "odświeżanych " kiełbas też miały certyfikaty, a co siedziało za murami zakładu to mieliśmy okazję oglądać w TV
Wiadomo, produkcja masowa nie idzie w parze z jakością.
Pieluszki to inna branża, ale tu też można dodać tańsze składniki, może powodujące uczulenia czy podrażnienia
No ale nagroda Wybór Konsumentów to nie certyfikat produkcyjny, tylko dowód na zaufanie zadowolonych rodziców. Dla mnie to bardzo wiarygodne
a ja jestem zwolenniczką pieluch wielorazowych, ale nie mam na mysli tetry, wychodzą na pewno duzo taniej niż nawet najtańsze pieluchy typu pampers, a do tego są bardziej ekologiczne (przypominam ustawę śmieciową). Nie jestem sfiksowaną ekolozką, ale poczytajcie sobie o tych pieluszkach - warto!
ja stosuję pampersy ( już dwa razy zdarzyło się, że kupka wyleciała boczkiem) oraz dadę a tera zastanawiam się nad innymi jeszcze, nie ma się co oszukiwać w pieluchach też ważna jest cena. Dla mnie dada jest porównywalna do pampersów, wypadek nam sie jeszcze nie przydarzył. Najczęściej kupuję w promocji wtedy pieluchy wychodzą po 35-37 gr za sztukę.
ja używam takich tututu.pl/pieluszka-tetrowa-biala-80x80-p-1121.html, zawsze zamawiam w większej ilości i wychodzi tanio. sama pieluszka jest na prawdę miękka, moim zdaniem lepsza niż nie jedne pampersy
My też od początku jesteśmy na oryginalnych pampersach. Na początek kupiliśmy takie w białym opakowaniu - care i były super, ale cena na dłuższą metę nie do przełknięcia. Tera zazwyczaj zielone pampersy i czasem dada,ale tylko w domu, bo pampers wydaje nam się bardziej bezpieczny na wyjścia.
Ja uważam, że dużo lepsze dla dziecka są pieluchy wielorazowe. No i także dużo zdrowsze bo nie powodują żadnych alergii skórnych. Wystarczy tylko przeprać i gotowe. Takie pieluszki można kupić w rozsądnych cenach .
Delikatnie otulają skórę niemowlęcia takie pieluszki muślinowe
są one niezwykle praktyczne i można je stosować do
różnych celów w pielęgnacji niemowlęcia. Wykonane oczywiście z niezwykle delikatnej bawełny.
Moje dziecko wychowało się na tetrowych ,a jak chciałam założyć pampersa to się pruł jak by ze skóry go obdzierali
Chyba coraz większą popularnością cieszą się pieluszki dada.
Moja siostra ich używa, koleżanka i chwalą.
Ja zawsze stosowałam pampersy i wydaje mi się, że to najlepsza marka mimo wszystko. Jakby ktoś szukał z dostawą do domu to pampersy są we Frisco
Ja używałam pieluszek wielorazowych z Simedu i żadnego uczulenia nie zauważyłam. Mój malec nosi je od ponad roku i zawsze wszystko było w porządku,
Dady są ok. Początkowo używałam tylko Pampers Premium Care, ale w pewnym momencie przestały mi odpowiadać, bo od kiedy Mały śpi na brzuchu, to po nocy się rozrywały z przodu. Przy zwykłych Pampersach, ani przy Dadach nie ma takiego problemu.
Najważniejsze to dobrze dobrać rozmiar no i stosować tetrę najczęściej jak się da, żeby nie było odparzeń po tych sztucznych pampersach... Jednak nie ma to jak bawełna.
Bawełna to ideał, nie powoduje odparzeń pupy no i jest tania.. Tylko żeby był czas na pranie...
Widziałam gdzieś pieluszki z kieszonką, jakaś nowość chyba...
Tetrowe są najzdrowsze, tylko jest problem w postaci ich prania...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź