226

Odp: torebka - duża/pojemna czy mała/skromna?

Oj, ja mam duużo różniastych torebek wink Od kopertówek, przez takie średniej wielkości, aż po takie ogromniaste, wielkości worka na śmieci ;P No i jestem z tego bardzo zadowolona, bo w zależności od kreacji, w zależności od potrzeby mogę sobie wybrać torebkę, która akurat będzie mi pasować smile

227

Oj, ja również mam przeróżne torebki o róznych gabarytach. Na codzień uwielbiam duże, ale na jakieś przyjęcie czy inna uroczystość wolę małe torebki, kopertowki

228

U mnie zależy to z okazją.
Jeżeli taką na co dzień to dużą.
A na wieczór/imprezę to mała : P

229

ja to bym chętnie zorganizowała jakieś spotkanie z Wami połączone z wymianą ciuchów i torebek ... mam ich naprawdę nadmiar i jednocześnie niedosyt wink
taki kobiecy paradoks wink

230

Otóż to. Taki kawał jest do niego nawiązujący:

Mąż krzyczy do żony:
- Kochanie! Twoje "nie mam się w co ubrać" już nie mieści się w szafie!

Tak to właśnie jest - w szafach się nie mieści, ale jak przyjdzie co do czego to czegoś brakuje zawsze. Ja kiedy widzę coś co mi się podoba a nie powinnam kupować ze względu na finanse to zawsze sobie tłumaczę, że nie mam czegoś takiego, a potrzebne jest mi do czegoś innego i jeśli tego nie kupię to nie będę mogła w tamtym co mam chodzić.

Torebkę nową potrzebuję, bo do tej kurtki, w której chodzę pasuje mi tylko jedna w tej chwili, ale się uskrobało kawałek niechcący.

231

chyba jak każda kobieta kocham torebki. Lubie i duże torby i małe torebki to zależy do jakiego ubioru je dobieram. Ważne żeby całość fajnie współgrała ze sobą:)

a dziewczyny pochwalcie się ile sztuk macie:))

232

Ja mam z 5 torebek w tym większość mniejszych lubię wygodę mam jedną DUŻĄ ale zawsze mi się zsuwa z ramienia i nerwicy dostaję he.he wy też tak macie czy tylko ja jestem taką sierotą:D

Ostatnio edytowany przez Makeupkama (2012-01-25 22:00:49)

233

ja nie mam  niektórych typowych kobiecych cech.Nie lubię robić zakupów i ograniczam czas ich trwania do minimum.Nie znoszę przymierzać jakiejś większej ilości ubrań.Idąc na zakupy -wybieram się na nie w konkretnym celu, kupuję tylko to co miałam kupić,a nie jakieś dodatkowe pierdołki.Torebek mam mało-tylko dwie.Jedna jest duża i pojemna i najczęściej jej używam.

234

Ostatnio robiłam porządki. Torebek u mnie 14 smile w większości to pakowne, torbiaszcze. Teraz kumpela mi pokazała na złość sklepik gdzie szyją pojedyncze sztuki toreb ale jakie fajne!! Ona kupiła sobie torbę na laptopa, która wcale tak nie wygląda. Przy tym jest elegancka. Zakochałam się!

[img]//a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/76520_145357105516472_127240000661516_305808_5986551_n.jpg[/img]

235

a mi podobają się torebki firmy

tylko na razie cenowo nie na moją kieszeń sad

236

Mnie się bardzo podoba ta torebka Prady na pierwszym zdjęciu    Ja mam każdego rodzaju typ torebki, duża na zakupy, średnia, klasyczna do pracy, a kopertówka czy mini na imprezę smile

237

u mnie występuje taka zależność: jeśli mam małą torebkę, to udaje mi się do niej upchać 2 telefony, kartę bankomatową i drobniaki + klucze do mieszkania i pomadkę wink Jeśli mam dużą torbę, to liczba przedmiotów które w niej noszę dochodzi do kosmicznych rozmiarów wink Ostatnio upolowałam torbę Marni dla H&M i muszę przyznać, że można się do niej zapakować na weekendowy wyjazd :] Mała torebka wchodzi w grę tylko na wyjście do knajpy wink

238

To chyba zależy od okazji smile Na co dzień wole duże torby w które mogę bardzo dużo włożyć natomiast na jakieś specjalne wyjścia małe torebki są bardziej efektowne smile ja właśnie poszukuję jakieś fajnej kopertówki na wesele smile

239

Zależy gdzie się wybieram, ale mimo wszystko wolę pojemne torby.
Listonoszki zabieram ze sobą na spacer. Kopertówki na imprezę, a w każdym innym miejscu towarzyszy mi moja ulubiona wielka sportowa torba smile

240

A ja nie lubię dużych, tylko malutkie najlepiej:)

241

Na co dzień tylko duża i baaaaardzo pojemna, żeby pomieściła wszystkie moje skarby oczywiście tyle rzeczy muszę mieć zawsze pod ręką a potem się dziwie co mi tak ciąży ta torebka smile

242

Ale duża z przegródkami kieszonkami bo tak to ciężko cokolwiek znaleźć.

243

To mnie się podoba ta  Spora i praktyczna smile

244

Całkiem spoko, jednak ja uwielbiam jeszcze większe. jak jadę na cały dzień na uczelnie a potem jeszcze do pracy to muszę mieć wiele rzeczy pod ręką smile

245

Ja lubie i małe i duże. Mam około 10 torebek ale mam ochot e na więcej. smile

246

Ja lubię takie torebki trochę większe od zeszytu, żeby zmieściła się ksiązka, portfel, kosmetyczka i butelka z wodą.
Do szkoły noszę sportową torbę nie wyobrażam sobie biegać na pociąg ze zwykłą torebką czy dzwigać zeszyty w zwykłej torebce w której wszystko mi lata. smile

247

A wyobrażacie sobie powrót do plecaków? Wiele dziewczyn z mojego kierunku nadal nosi zwykłe standardowe duże plecaki. Ja osobiście nie umiałabym się pożegnać z torebką

248

nie lubię duuuużych torebek, wybieram raczej te średnie smile

249

Ja czasem jeszcze zakładam plecak gdy muszę np. dużo ze sobą zabrać ale tak to nie wróciłabym big_smile

250

uwielbiam duże torebki ale mają jeden minus cięzko mi cokolwiek w niej znaleźć