Odp: kocia dieta
I masz rację bo ja głupia obejrzałam i miałam koszmary
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I masz rację bo ja głupia obejrzałam i miałam koszmary
Film faktycznie tylko dla osób z mocnymi nerwami, ale cel szczytny. Wracając do karmy dla kociaków, to bardzo dobra jest karma chicken soup, odkryłam ją w sklepie e-karma.pl [kupowanie w necie wychodzi o wiele taniej], mojej kotce bardzo ona smakuje, a do tego zauważyłam, że jej sierść jest bardziej lśniąca.
A ja jestem za karmieniem zwierząt tym, co sami jemy - ktoś w końcu musi zjadać resztki z obiadu
Może zjadać, byle świeże - zwierzętom też szkodzi nieświeże jedzenie... Widziałam raz jak ktoś karmił psa zieloną ! wędliną - przecież od samego patrzenia można się rozchorować!
Nasz kot przeważnie zjada resztki po obiedzie córki, oprócz tego dostaje suchą karmę....Dzisiaj kotek jest różowy!!! Wskoczył do wanny z wodą i córka chciała go wytrzeć różową bibułą
Co za dziki kocur! Zwykle koty boją się wody!
On nie. To nie pierwszy raz, kiedy się zamoczył. Jak się kąpię to też mi towarzyszy i zjada pianę...
[quote=emilia_s292]On nie. To nie pierwszy raz, kiedy się zamoczył. Jak się kąpię to też mi towarzyszy i zjada pianę...[/quote]
haha świetny kot!!!
[quote=emilia_s292]On nie. To nie pierwszy raz, kiedy się zamoczył. Jak się kąpię to też mi towarzyszy i zjada pianę...[/quote]
A potem pyszczkiem i nosem puszcza bąbelki?
nie zauważyłam
Bo pewnie robi to dyskretnie, a nie w towarzystwie - jak każdy dobrze wychowany kot
Być może... w poniedziałek zabieram go do weterynarza...
Coś mu dolega czy dostrzegasz perwersję w zjadaniu piany?
Piana tu nie ma nic do rzeczy Biorę go na "przegląd" i z pytaniem czy go można wysterylizować...
koty to są jednak szaleńcy , ja nie ma zbytniego doświadczenia z kotami, ale mam psa i moge polecić karmę ponieważ , zdecydowanie odstawiłam karmę z hipermarketów, jak mnie weterynarz ostrzegł , że mogę psu wyrządzić krzywde, więc szukałam jakiegoś zamiennika i znalazłam NUTRA NUGGETS Large Breed Adult for Dogs i bardzo sobie chwalę, dokładnie taka sama karma jest dla kociaków sa różne warianty , dla alergików albo staruszków , także warto spróbować, czegoś nowego ja kupuje je na e-karma.pl
Ja swojego karmię Whiskasem. Ostatnio kotek spi z nami i nawet jest grzeczny tylko ok. 4 sie budzi i przez godzinkę szuka sobie zabawy i wtedy nie spię bo on hałasuje
Lubię koty jak widać ale w nocy by mi przeszkadzały, albo bym je niechcący "uszkodziła", bo kompletnie nie wiem co robię przez sen...
A moja na piesku, coby się dogrzać w jesienne dni...
Ha ha, moja zawsze jak już sie umyła to zabierała się za pieska, który był sporo młodszy i czyściła mu futerko.
Mój kot ma nowy nawyk - liże parapety i "obgryza" sciany... nie wiem czy mu czegoś brakuje w diecie czy coś innego...
Bardzo możliwe, że kotu brakuje wapnia w diecie
małe dzieci reagują podobnie - sama jestem tego przykładem - jako dziecko lizałam ściany i zjadałam tynk
ale karmimy go specjalnym pokarmem dla kotków... mleka nie chce pić.... ale coś w tym jest bo uwielbia żółty ser
Kot który nie pije mleka? U mnie na osiedlu jest pies, który nie potrafi szczekać.
Mój kot miauczy ale mleka nie chce pić Trochę poliże ale musi być podgrzane lekko
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź