Odp: Zdrowe odżywianie :)
ja mam ale wole piekarnik
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam ale wole piekarnik
moi rodzice kupili sobie mikrofalę ok. 5 lat temu .... więc w sumie nie dawno, zauważyłam wtedy jak rzadko jej używamy, najczęściej do szybkiego rozmrażania! postanowiłam więc, że nie będę marnować miejsca i przy okazji pieniędzy i po prostu nie kupię jej do swojego mieszkania ![]()
A my mamy bo dostaliśmy w prezencie ślubnym. Używamy przeważnie do podgrzewania i do popcornu....
Zrobiłam babkę gotowaną. Wygląda super. A jak smakuje to przekonam się wieczorkiem ![]()
Ooo daj znać, jestem pewna,że będzie pyszna ![]()
Mam taka nadzieję
Wyglada rewelacyjnie....
[quote=emilia_s292]A my mamy bo dostaliśmy w prezencie ślubnym. Używamy przeważnie do podgrzewania i do popcornu....
Zrobiłam babkę gotowaną. Wygląda super. A jak smakuje to przekonam się wieczorkiem
[/quote]
Tylko nie mów że zrobiłaś tę babke w mikrofali ![]()
Ja nie mam tego urządzonka, ale mysle, że słusznie, bo dzieciaki non stop jechałyby na zapiekankach... tona sera i 2 tony ketchupu ![]()
Ostatnio edytowany przez malgosia74 (2011-02-25 13:29:49)
Tona sera i dwei tony ketchupu... mhm... odzywa się we mnie dziecko ![]()
Ja trochę się staram... słodyczy sobie nie odmawiam, ale jem dużo kasz i na obiady i w sałatkach, zamiast sztucznej gorącej zupki jem właśnie w pracy płatki owsiane - te coś na ząb kupca, mimo zimy robię do obiadu zawsze duże ilości surówek i zawsze mam w kuchni owoce!!! Jem także bardzo dużo teraz tych mrożonych mieszanek warzyw z hortexu- zdrowe i pyszne!!! Ale pysznej kawy z mleczkiem co rano nie mogę sobie odmówic ![]()
Niedawno dostałam twarożki do testowania od firmy Hochland, to głównie nimi się żywię, a że są z grubo krojonymi warzywami to mam i zdrowo i smacznie ![]()
Twarożki! Kocham twarożki, żyć bez nich nie mogę i mam tak od dziecka ![]()
o tak! ja też jestem nabiałowa i kluskowa ![]()
Sweg czasu spożywałam zbyt wiele białka i odbijało się to na zdrowiu. Cóż, umiar we wszystkim jest wskazany... niestety w tym co lubi się najbardziej również ![]()
To prawda, umiar we wszystkim wskazany. Chociaż początkowo też myślałam, że dieta białkowa może mi zaszkodzić, ale gdzieś wyczytałam, że od białka się nie tyje więc twarożki to u mnie podstawa. Poza tym białko spala tłuszcz więc jak ktoś chce się pozbyć nadmiaru to powinien postawić na serki, zwłaszcza te z warzywami bo nie musi wówczas walczyć z głodem.
Ja za pleśniowymi tylko nie przepadam.
pleśniowe, zwłaszcza te niebieskie z czerwonym winem pycha!
Lubię zapach serów. To coś seropodobne co sprzedają w sklepach wogóle ani smaku ani zapachu nie ma.
haha a zapach koziego pleśniowego też lubisz??
dla porównania - przetrzymaj przepocone skarpety tydzień pod łózkiem ![]()
Koziego pleśniowego nie jadłam. Ale te ogólnodostępne pleśniowe pachbną sympatycznie. Najbardziej mojemu węchowi odpowiadają sery z dziurami.
spróbuj kiedyś - jest smaczny, ale kup maleńki kawałek "na raz" bo fetor jest okropny, cała lodówka Ci nim przesiąknie ![]()
Tak apetycznie to zabrzmiało, że już pędzę do sklepu.
[quote=niechcemisie]Tak apetycznie to zabrzmiało, że już pędzę do sklepu.[/quote]
ma się ten dar przekonywania
![]()
[quote=justyna][quote=niechcemisie]Tak apetycznie to zabrzmiało, że już pędzę do sklepu.[/quote]
ma się ten dar przekonywania
[/quote]
W Twoim zawodzie to konieczne... potrafić przkonać do bardziej i mniej apetycznych produktów spożywczych, ha ha ![]()
Sery smaczne i zdrowe, tylko bym nie kupiła tych z intensywnymi zapachami.
Ja w ogóle bardzo lubię nabiał. Na śniadanie przeważnie robię owsiankę i obowiązkowo kakao. Osobiście kupuję tylko takie z eko sklepów np. jest bardzo smaczne
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź