Odp: Zdrowe odżywianie :)
ja mam ale wole piekarnik
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam ale wole piekarnik
moi rodzice kupili sobie mikrofalę ok. 5 lat temu .... więc w sumie nie dawno, zauważyłam wtedy jak rzadko jej używamy, najczęściej do szybkiego rozmrażania! postanowiłam więc, że nie będę marnować miejsca i przy okazji pieniędzy i po prostu nie kupię jej do swojego mieszkania
A my mamy bo dostaliśmy w prezencie ślubnym. Używamy przeważnie do podgrzewania i do popcornu....
Zrobiłam babkę gotowaną. Wygląda super. A jak smakuje to przekonam się wieczorkiem
Ooo daj znać, jestem pewna,że będzie pyszna
Mam taka nadzieję Wyglada rewelacyjnie....
[quote=emilia_s292]A my mamy bo dostaliśmy w prezencie ślubnym. Używamy przeważnie do podgrzewania i do popcornu....
Zrobiłam babkę gotowaną. Wygląda super. A jak smakuje to przekonam się wieczorkiem [/quote]
Tylko nie mów że zrobiłaś tę babke w mikrofali
Ja nie mam tego urządzonka, ale mysle, że słusznie, bo dzieciaki non stop jechałyby na zapiekankach... tona sera i 2 tony ketchupu
Ostatnio edytowany przez malgosia74 (2011-02-25 13:29:49)
Tona sera i dwei tony ketchupu... mhm... odzywa się we mnie dziecko
Ja trochę się staram... słodyczy sobie nie odmawiam, ale jem dużo kasz i na obiady i w sałatkach, zamiast sztucznej gorącej zupki jem właśnie w pracy płatki owsiane - te coś na ząb kupca, mimo zimy robię do obiadu zawsze duże ilości surówek i zawsze mam w kuchni owoce!!! Jem także bardzo dużo teraz tych mrożonych mieszanek warzyw z hortexu- zdrowe i pyszne!!! Ale pysznej kawy z mleczkiem co rano nie mogę sobie odmówic
Niedawno dostałam twarożki do testowania od firmy Hochland, to głównie nimi się żywię, a że są z grubo krojonymi warzywami to mam i zdrowo i smacznie
Twarożki! Kocham twarożki, żyć bez nich nie mogę i mam tak od dziecka
o tak! ja też jestem nabiałowa i kluskowa
Sweg czasu spożywałam zbyt wiele białka i odbijało się to na zdrowiu. Cóż, umiar we wszystkim jest wskazany... niestety w tym co lubi się najbardziej również
To prawda, umiar we wszystkim wskazany. Chociaż początkowo też myślałam, że dieta białkowa może mi zaszkodzić, ale gdzieś wyczytałam, że od białka się nie tyje więc twarożki to u mnie podstawa. Poza tym białko spala tłuszcz więc jak ktoś chce się pozbyć nadmiaru to powinien postawić na serki, zwłaszcza te z warzywami bo nie musi wówczas walczyć z głodem.
Ja za pleśniowymi tylko nie przepadam.
pleśniowe, zwłaszcza te niebieskie z czerwonym winem pycha!
Lubię zapach serów. To coś seropodobne co sprzedają w sklepach wogóle ani smaku ani zapachu nie ma.
haha a zapach koziego pleśniowego też lubisz??
dla porównania - przetrzymaj przepocone skarpety tydzień pod łózkiem
Koziego pleśniowego nie jadłam. Ale te ogólnodostępne pleśniowe pachbną sympatycznie. Najbardziej mojemu węchowi odpowiadają sery z dziurami.
spróbuj kiedyś - jest smaczny, ale kup maleńki kawałek "na raz" bo fetor jest okropny, cała lodówka Ci nim przesiąknie
Tak apetycznie to zabrzmiało, że już pędzę do sklepu.
[quote=niechcemisie]Tak apetycznie to zabrzmiało, że już pędzę do sklepu.[/quote]
ma się ten dar przekonywania
[quote=justyna][quote=niechcemisie]Tak apetycznie to zabrzmiało, że już pędzę do sklepu.[/quote]
ma się ten dar przekonywania [/quote]
W Twoim zawodzie to konieczne... potrafić przkonać do bardziej i mniej apetycznych produktów spożywczych, ha ha
Sery smaczne i zdrowe, tylko bym nie kupiła tych z intensywnymi zapachami.
Ja w ogóle bardzo lubię nabiał. Na śniadanie przeważnie robię owsiankę i obowiązkowo kakao. Osobiście kupuję tylko takie z eko sklepów np. jest bardzo smaczne
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź