Temat: Ozdoby własnoreczne
Ja na przykład maluje sama obrazki na ściany , są w mojej kuchni i pokoju-salonie, a czy któraś z dziewczyn też tworzy jakieś ozdoby na święta, stroiki i dekoracje? a może szyje sama lub majsterkuje, to też się zdarza?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja na przykład maluje sama obrazki na ściany , są w mojej kuchni i pokoju-salonie, a czy któraś z dziewczyn też tworzy jakieś ozdoby na święta, stroiki i dekoracje? a może szyje sama lub majsterkuje, to też się zdarza?
robię ozdoby na choinkę
a w tym roku złożyłam z żółtego papieru (wg. instrukcji origami) kurczaczki do święconki
nie mam zdolności manualnych;) wole wybrać się do sklepu i coś kupić:D
ale jak byłam mała to robiłam łańcuchy na choinkę:P
Lubie takie duperelki - robienie z niczego cos .
Planuje cos ekstra wymyślić na świeta
trzymam kciuki, ja co roku planuję coś extra i najczęściej kończy się na planach
czasem pomagam siostrze, bo ona ma zdolności plastyczne i często coś sama robi.
ja ostatnio dałam koleżance pomalowany własnoręcznie i wypieczony talerz
jakbym tylko miała więcej wolnego czasu..
Lubię malować - zwłaszcza sypka pastela i farby witrażowe
składam origami - ostatnio modułowe
fimo i modelina - najbardziej wdzięczny materiał do prac plastycznych
i wszystko inne co tylko nowego uda mi się znaleźć.. także nowe wątki z pomysłami mile widziane
a któraś z Was może zajmuje się decaupage?? (nie wiem czy dobrze napisałam)
[quote=justyna]a któraś z Was może zajmuje się decaupage?? (nie wiem czy dobrze napisałam)[/quote]
ja mam zamiar zacząć probowac tak na większą skale - bo do tej pory to tak lekko liznęłam ;P
Dziewczyny ja jestem samoukiem i pewnie też nie wiele wiem na temat malowania ale mozemy sobie nawzajem pomagać , pozdrawiam ! I postaram sie pokazać moje obrazki i rysunki.
Ja lubie robić ozdoby na święta..kiedyś jak byłam mała to na choince mieliśmy tylko ozdoby zrobione własnoręcznie ,bo bombki i reszta były drogie....
Ja tak jak już gdzieś pisałam uwielbiam pakować prezenty, poza tym w tamtym roku sama robiłam ozdoby na choinkę - suszone owoce, orzeczy, cynamon, kokardki, wstążeczki...
Dziewczyny czy tu jest jakaś galeria można by wstawiać jakieś fotki swoich prac!
Można - zapoznaj się z tematem dodawanie zdjęć Mnie już nauczono
Ok! dzięki!
w dziale ostanim "do administracji" nauka wstawiania zdjęć
no no no - stworzymy galerię prac własnych
No i temat dla mnie.
Robię na szydełku i haftuję (krzyżyki i inne) wszystko - ozdoby, ubrania, biżuterię i dodatki.
Zawsze mam pełna rzeczy rozpoczętych i sukcesywnie kończę.
Podziwiam ciebie bodeta bo od zawsze chciałam coś takiego robić ale jakoś nie wychodzi cierpliwości nie mam? czy talentu?
super !
ja także lubię próbować swoich sił wrobieniu różnego rodzaju własnoręcznych rysunków, ozdób, itp. itd. nie zawsze wychodzi ale ile przy tym radości
dziewczyny pokażcie swoje prace , podzielcie sie swoimi pomysłami i może ktoś sie skusi i odkryje w sobie pokłady ukrytych talentów!
dziewczyny pokażcie swoje prace , podzielcie sie swoimi pomysłami i może ktoś sie skusi i odkryje w sobie pokłady ukrytych talentów!
Ja to jestem antytalent, ale też z przyjemnością pooglądam...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź