Odp: ach, te kociaki...
też fajie a potem weź i się nią zajmij , hihi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
też fajie a potem weź i się nią zajmij , hihi
ja notorycznie dostaję prezenty, jak się da to ratuję jeszcze, ale zazwyczaj omijam łukiem, a później sprzątam, jak kot łazi bez ograniczeń to i znosi niestety, ale taka jego natura, nawet się nie należy gniewać
Mojego dzis dała czadu ;D.
weszła na szafkę i skakała na psy
fajna impreza u twojej kici
a mojego nie widziałam 2tygodnie i tak się za nim stęskniłam jak głupia
Uwaga!
Nowy konkurs literacki
„Planeta kotów - jak wyglądałby świat gdyby rządziły koty (a może kocice)?”.
Drodzy Czytelnicy. Zachęcamy Was do popuszczenia wodzy fantazji.
Co by było, gdyby koty zachowywały się wobec nas tak jak my w stosunku do nich?
Czy świat byłby lepszy? Bardziej przyjazny? Inny? Jakie miejsce zajmowaliby w nim ludzie i zwierzęta. Temat nie jest łatwy, zmusza bowiem do refleksji także nad wartościami i światem, w którym żyjemy. Mamy nadzieję, że konkurs Was zainteresuje.
Czekamy na Wasze teksty do 10 stycznia 2010 r. Możecie je przysyłać na adres redakcji lub e-mailem : konkursy@kociesprawy.pl z dopiskiem „Planeta kotów”. Najciekawsze zamieścimy w KOCICH SPRAWACH, a ich autorów nagrodzimy wspaniałymi książkami o kotach.
mój tarza się dzisiaj w śniegu jak szalony, nie wiem co ja mam za dziwnego kocura
a moja kotka to na łapkach chodzi jakby w obcasach a jak nie musi się załatwić to wcale nie wychodzi na dwór
zmarżluch z niej jakby nie kot
mój biega i skacze w tym śniegu i frajdę ma niesamowitą, wczoraj to na niego patrzyłam i doszłam do wniosku, że bawi się jak dziecko
[url]http://animalpedia.pl/aktualnosci/aktualnosci-tresc-artykulu/artykulu/niezle-ciacho-nowy-konkurs//37/[/url]
Ciekawe i przydatne dla innych zadajesz pytania.
Ja nie ma kota i nie wiem, ale popytaj się weterynarza lub znajdź te informacje w Internecie.
Dzisiaj był Międzynarodowy Dzień Kota, więc wszystkim kociakom i ich właścicielom - wszystkiego dobrego!!!
Marcowe koty już zaczynają sie wydzierać na cały głos pod blokiem , straszą mi psa!
O kotach można bez końca, to najbardziej inteligentne stworzenia, jakie do tej pory udało mi się spotkać. Wciąż mnie zaskakują - potrafią bardzo przywiązać się do ludzi, wyczuwają też, kto jest do nich nieprzyjaźnie nastawiony. Polecam wszystkim wspaniały sposób na odstresowanie się - wystarczy ok. 10 min. poświęcić na głaskanie kota i zabawę z nim!
Mojemu też w głowie figle, strasznie też się leni, a wiosny nie widać
a mój figle robi jak zbliża się wieczór
Wreszcie w święta zobaczę moje pieszczochy... Bardzo się za nimi stęskniłam i wiem, że one za mną też... Niestety, nie mogę i nie chcę mieć kotka na co dzień, bo mieszkanie w blokach i perspektywa zostawiania go na prawie cały dzień w samotności byłaby dla mnie przykra. Tak więc widuję się z nimi tylko przy okazji wizyt u rodziców, na wsi. Tam mają raj, chodzą gdzie chcą, zawsze mają towarzystwo, uwielbiają psy, bawią się z nimi, nawet śpią w jednym koszyku...
Zależy jeszcze jaki kot - są rasy, które nie wychodzą z domu i właśnie nadają się do bloków
mój to pieszczoch popołudniu śpi a pózniej podjada
a ja mam psa nie mam kota ale zachowuje sie draniuszek jakbym miala stado słoni w domu wszedzie go pełno!
moja to śpioch, szaleje tylko pojedynczymi "zrywami"
moje kocisko tylko wstaje przed świtem, ale go wypuszczam i mam spokój
nie wiem co się dzieje, ale moja kotka w tym roku jeszcze porządnie nie liniała... czy to dlatego, że ta wiosna to tak jakoś z opóźnieniem? zawsze na wiosnę całe kłęby futra z niej wychodziły,a teraz póki co nic...
Słuchajcie dziewczyny mam w domu od wczoraj malutkiego kociaczka! Namówiła nas Weronika. Jest przecudny. Martwię się tylko czy go nauczę załatwiać się do kuwety żeby mi nie robił na dywany. Ale się cieszę!
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź