Temat: Lakier do włosów
Witajcie! Jest mi potrzebny dobry lakier do włosów. Za miesiąc będę druhną na ślubie przyjaciółki i zależy mi na tym, by włosy wytrzymały aż do nocy. Oczywiście ważne też by nie sklejały włosów. Znacie coś fajnego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie! Jest mi potrzebny dobry lakier do włosów. Za miesiąc będę druhną na ślubie przyjaciółki i zależy mi na tym, by włosy wytrzymały aż do nocy. Oczywiście ważne też by nie sklejały włosów. Znacie coś fajnego?
Tylko Pantene - sprawdzona i dobra marka.
Ja bardzo obie chwalę lakiery z loreala . W szczególności spasował mi ten do włosów puszących się bo z tym mam największy problem zawsze
Ja osobiście korzystam z różnych, często kupuję różne kosmetyki tutaj [url]http://urodaizdrowie.pl/forum/post/118131/#p118131,[/url] warto sprawdzić, ciekawe oferty.
Elnett Loreal - kultowy! Daje sie łatwo wyczesać, bardzo dobrze utrwala i nie skleja włosów.
Ja polecam lakier bezzapachowy LV! Nie znoszę tego okropnego, drażniącego zapachu większości lakierów
Jeśli chodzi o dobre lakiery do włosów, to ja mam taki:)
lakiery z batiste mi się sprawdzają, albo te z Aussie, ale one są jak dla mnie za drogie.
Czy jest jakiś lakier, który nie śmierdzi jak inne i nie robi sztucznego efektu na włosach? czy to wogóle możliwe ?
Nie znosze lakierów, moje włosy widza go tylko jak jestem u fryzjerki i robie jakąś fryzure wyjściową, na co dzien absolutnie nie. Dusze sie zresztą jak tylko wyczuwam lakier w promieniu 100 m ;p
tylko pantene z takiej zlotej serii - najlepszy
Jestem tego samego zdania co mój poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć...
Kemon też jest ok, mam już drugi
Od lat nie używam lakierów, bo źle wpływały na moje włosy... Czasem stosuję żel utrwalający albo piankę.
kurde żałuję że nie pamietam z czego to było ale taka topowa marka, czerwona butelka i biała nakretka - najgorszy lakier do włosów na świecie, serio odradzam mocno
Rzadko używam lakieru bo później trudno go wyczesać z włosów...
Guma do stylizacji jest lepsza dla krótkich fryzur
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź