Odp: Bezsenność
Być może ten problem wiąże się ze złym funkcjonowaniem układu krążenia? Może trzeba zacząć regularnie badać ciśnenie? Np. takim aparatem,jaki mam, jest bardzo fajny! Ma wiele funckji i szybko i dokładnie mierzy ciśnienie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Być może ten problem wiąże się ze złym funkcjonowaniem układu krążenia? Może trzeba zacząć regularnie badać ciśnenie? Np. takim aparatem,jaki mam, jest bardzo fajny! Ma wiele funckji i szybko i dokładnie mierzy ciśnienie.
jeśli problem się przedłuża warto ię wybrać do specjalisty, zrbić podstawowe badania, można też spróbować ziołowych środków, on powinien wyciszyć i ułatwić zaśnięcie, sama stosuję i na mnie działa rewelacyjnie
Lżejszy jest i fajniej działa preparat z melatoniną za niewielką kwotę.
Mi na nerwy to pomogło od razu uprawianie jogi
Ja kładę się ok 22 - 23, padam z nóg i zasypiam bez problemu, natomiast godz. 2 albo 3 w nocy już nie śpię. Potem w ciągu dnia jestem zmęczona i tak w kółko. A teraz jeszcze przez te upały to już chyba w ogóle nie będę spała. Jak sobie z tym radzić?
Cierpię na bezsenność, która jest spowodowana pracą na zmiany. Co drugi tydzień ten sam scenariusz - brak snu. Macie na to jakiś sposób?
Próbowałaś medytować przed snem? Mi to bardzo pomaga.
Lepiej zmienić pracę, bo długo tak się nie da... A przed snem nie oglądać tv, wyciszyć się...
Najlepiej kłaść się spać i wstawać o stałych porach, to pomaga.
Ja zawsze piję ciepłą herbatę przed zaśnięciem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź