Odp: Codzienny make up
krem bb i rzęsy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
krem bb i rzęsy
Teraz stawiam na makijaz twarzy, dobre krycie i rozswietlenie twarzy z odswiezeniem jej poprzez uzycie rozu
Już o tym pisałam w innym wątku, ale uwieżcie mi tenfluid jest moim największym przyjacielem. Wiele osób pyta mnie często jakiego podkładu używam, że moja cera wygląda tak promiennie. Kiedyś niestety zanim znalazłam swojego faworyta, miałam dużo gorszą twarz, orzesuszoną i w ogóle dramat. Fluid Lift Bielendy Make Up Academie pomógł mi uporać się z wiecznie przesuszoną i źle wyglądającą cerą.
Krem bb (jeśli mam gorszą cerę to fluid/podkład), rzęsy, jak mam czas to delikatny cień i ja też jestem fanka szminek, więc jakiś naturalny, niezbyt mocny odcień
Tylko naturalny makijaż jest piękny:)
Na co dzień nie maluje się raczej mocno. Stosuje eyeliner, lekki cień do powiek, tusz do rzęs, podkład no i konturuje brwi.
Ja to chyba nigdy nie nauczę się używać eyelinera. Ty masz pewnie wprawę. Ja trzęsącą się rękę i workowate powieki.
W tej sytuacji można zrobić trwałą kreskę u kosmetyczki:)
No ale potem trzeba z tym żyć, nie ma szans na naturalny wygląd dopóki to nie wyblaknie...
To chyba rzeczywiście rozwiązanie dla tych, które stosują kreskę codziennie. Ja bym chciała tak może raz kilka dni, niekoniecznie codziennie. I bardziej na czas po pracy niż w pracy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź