Odp: Kosmetyki do makijażu twarzy
jeśli chodzi o podkłady to ja wybieram przede wszystkim te kryjące i matujące, mam tłustą skórę ;/ Pięknie rozprowadza się po skórze, nie zostawia smug i nie wysusza. daje taki fajny efekt matowej, gładkiej skóry.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jeśli chodzi o podkłady to ja wybieram przede wszystkim te kryjące i matujące, mam tłustą skórę ;/ Pięknie rozprowadza się po skórze, nie zostawia smug i nie wysusza. daje taki fajny efekt matowej, gładkiej skóry.
zdecydowanie polecam Ci drogerię ezebra Tam na pewnio znajdziesz coś dla siebie
ja generalnie to nie jestem jakaś zakupoholiczką kosmetyczną że się tak wyrażę jednak mam kilka takich sprawdzonych produktów do których wracam. Na przykład tusz royal volumne od eveline. Kosztuje niewiele, a naprawdę daje fajny efekt i nie osypuje się w ciągu dnia
> Mikki napisał/a:
> Ja bardzo lubie naturalne kosmetyki
-------------------------------------------
Ja też! Co nie znaczy, że używam tylko takich, ale każdy naturalny ma dodatkowy plus
Ja jednak wolę drogerie stacjonarne. Lubię zobaczyć kosmetyk przed kupnem, opakowanie i w ogóle. Najczęśniej to w sumie w rossmannie kupuje wczoraj nawet tam byłam i kupiłam sobie nowy produkt do brwi mam świra, jeśli chodzi o brwi i uwielbiam nowości. Teraz kupiłam sobie taki profesjonalny pisak. Efekt po nim jest mega, brwi wyglądają bardzo naturalnie, jakby były po microbladingu
dobrze napigemntowane cienie to podstawa Jesli tak jak ja lubicie brązy i beże w macie i błysku to koniecznie kupcie sobie w Rossku ( za niecałe 50 zł ) nową paletkę cieni z eveline - chaming mocha. za omocą tych 12 kolorków można spokojnie wyczarować kilkadziesiąt makijaży i dziennych i wieczorowych. No i jak jesteście kawoszami jak ja to spodobają Wam się też nazwy pojedyńczych cieni ( np mocca). W zestawie jest jeszcze podwójny pędzelek ( idealny do blendowania)
A malujecie się do pracy mocniej? Czy lekki makijaż? Zdecydowanie wolę naturalność, czasem sam podkład i pomalowanie ust mi wystarcza.
Stonowany, jednak w pracy trzeba wyglądać profesjonalnie, a nie krzykliwie:) Żadnego smoky eyes ani czerwonych ust nie polecam i nie stosuję;) Przypudrowana twarz, podkreślone brwi, pomadka nude i jest ok.
Polecam puder matujący -jest genialny.
O tak, bez matującego pudru nos błyszczy mi się jak wypolerowany
Warto stosować też maseczki matujące...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź