Odp: jak poprawić samopoczucie?
mi zawsze poprawia samopoczucie dobra książka, jak historia mnie wciągnie to potrafię się zupelnie wyłączyć i zapomnieć o wszystkich problemach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mi zawsze poprawia samopoczucie dobra książka, jak historia mnie wciągnie to potrafię się zupelnie wyłączyć i zapomnieć o wszystkich problemach
[quote=addai6]Grzane wino! <3[/quote]
Dawaj mi tu zaraz przepis jakiś dobry  Akurat od kilku dni marzy mi się bardzo taki trunek.
 Akurat od kilku dni marzy mi się bardzo taki trunek.
Imogena, masz rację... można odpłynąć, dać się porwać i to jest takie "odmieniające" jakby wyciągało nas z jednej sytuacji i wstawiało w inną. Bez czegoś inspirującego nie można się tak po prostu oderwać od złego nastroju, a dobra lektura ma tę moc. Bez czegoś takiego nie potrafimy po prostu przestać na chwilę myśleć o czymś, co spowodowało zły nastrój, a trzeba jakoś złapać dystans, żeby nie dać się owładnąć całkowicie temu nastrojowi i by potem móc spojrzeć na jakiś problem ze świeżym umysłem.
U mnie dobrym sposobem na poprawę humoru jest sport, jeśli chodzi o coś nieco bardziej pożytecznego to też sprzątanie, ale takie gruntowne (prawie z przemeblowaniem całego mieszkania)  ewentualnie smaczne posiłki (samo gotowanie, jak i jedzenie). Dobra książka i film też nie są złe, ale to już wchodzi w grę, gdy wszystko inne zawiedzie
  ewentualnie smaczne posiłki (samo gotowanie, jak i jedzenie). Dobra książka i film też nie są złe, ale to już wchodzi w grę, gdy wszystko inne zawiedzie
[quote=nika09]U mnie dobrym sposobem na poprawę humoru jest sport, jeśli chodzi o coś nieco bardziej pożytecznego to też sprzątanie, ale takie gruntowne (prawie z przemeblowaniem całego mieszkania)  [/quote]
 [/quote]
Z przemeblowaniem aż?! To chyba na jakiś kryzys, a nie tylko na złe samopoczucie 
Oglądanie komedii lub kabaretów 
Mi poprawia nastrój dobra książka, najlepiej humorystyczna
A ka oglądam dawne filmy, np
Tredowata
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź