Odp: Marynarski styl
Super, dzięki wielkie Przyda mi się to na pewno
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Super, dzięki wielkie Przyda mi się to na pewno
[quote=malinka]Ja zawsze kupuję luźniejsze buty bo noga się rozszerza w upale i dopasowane mogą cisnąć...[/quote]
[quote=alina]A ja właśnie na odwrót. Jak są choć lekko luźne, to po paru wyjściach się tak rozciągają, że wypadają mi stopy i nie da się w nich chodzić... Szczególnie to dotyczy materiałowego obuwia.[/quote]
Jeszcze zależy od tego jak wysoko sięga przód buta, bo jak jest krótki, to właśnie będą spadać albo "klapać", a jak niemal do samego zgięcia, to będzie cisnąć, przynajmniej na moich stopach to zauważyłam. Te moje mają bardzo długi przód.
A to ja też tak postępuję z butami. Jak są ze skóry naturalnej, to kupuję mniejsze.
Styl marynarski jest dosyć ciekawy. Sama nawet trochę się ubieram, a przynajmniej muszę stwierdzić, że w szafie mam sporo ubrań w paski.
Lubię marynarski styl, jeśli chodzi o tradycyjne koszulki w paski w kolorze biało granatowym to mam ich kilka w mojej szafie. Ostatnio przeglądałam spodnie, które by pasowały do tego typu koszulek
Najbardziej spodobały się mi tego typu białe rurki:
[img]https://yups.pl/img/imagecache/10001-11000/1866b0e198d0514e3df27ce874bf2e199a8c5f45.jpg[/img]
Białe rurki zawsze są ekstra Trochę trzeba uważać, gdzie się siada, ale poza tym super.
Ja swoje wyrzuciłam po tym, jak przetrzymałam w ACE i materiał stracił całą elastyczność.
Cóż, białe spodnie to nie dla mnie, bo zaraz uplamię, otrę się o coś i jest kolorowo:(
prosta biała koszula lub top będą moim zdaniem w tym wypadku najlepsze.
W sumie tak. Chociaż ja wolę ubrania w paski.
Mi się podoba taki styl i torebka też w paski lub ładna skórzana torba. Mają ciekawe i godne uwagi propozycje. Każdy znajdzie coś dla Siebie wyjątkowego w dobrej cenie.
Widziałam ostatnio na przedświątecznym jarmarku szyte ręcznie torby, istne cacka, ale jedna kilkaset zł kosztuje
Ja lubię latem styl marynarski. Moim zdaniem to właśnie wtedy najbardziej pasuje, świetnie się sprawdzi w takiej stylizacji. Ja sama muszę sobie zamówić. Jeśli szukacie i innych ubrań w paski, to z pewnością znajdziecie ich całkiem sporo.
Też latem lubię ubierać się w tym stylu. Najbardziej podobają mi się torebki i sukienki marynarskie.
[quote=katina]Widziałam ostatnio na przedświątecznym jarmarku szyte ręcznie torby, istne cacka, ale jedna kilkaset zł kosztuje[/quote]
Ugh... najdroższa torba jaką mam kosztowała 270 zł, ale dałam za nią 140 A jak żyć, kiedy człowiek się zakocha w czymś, co przekracza możliwości finansowe?
W mojej okolicy też są takie jarmarki, rękodzieło rośnie w siłę i z tego co widzę, to nie są tanie rzeczy, więc można też na nich zarobić:) Wystarczy trochę umiejętności i dobry materiał żeby coś takiego uszyć.
Ja bym najlepiej włożyła do tego taką górę z dłuższym stanem
Polecam asymetryczne bluzki, fajnie wyszczuplają:)
Fajny styl na lato:)
Mam 2 koszulki w tym stylu, kupione nad morzem
Jest w tym marynarskim stylu coś niezwykle uroczego i kojarzącego się z latem. Jest taki nieoficjalny, a jednak elegancki. Taka bardziej sportowa elegancja. I wydaje mi się, że ktoś tak ubrany sprawia wrażenie lepiej sytuowanego.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź