Odp: Jaki prezent dla przyjaciółki?
Może zaskocz ją opłaconym wyjazdem we dwie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może zaskocz ją opłaconym wyjazdem we dwie?
Bardzo wiele pomysłów na tego typu upominek dla przyjaciół znalazłam na tej stronie , może również coś się Tobie spodoba? Ceny nie są jak dla mnie jakieś wygórowane, a produkty dość nietypowe co niektóre
Z przedmiotów znajdujących się w sklepie, o którym napisała Umelka, dostałam od przyjaciółki ten notes.
Jest boski! Na zdjęciu tego nie widać, ale on naprawdę wygląda jak czekolada. Nawet w dotyku jest jak mleczna tabliczka, mhmm...
Kosmetyk jest najlepszy!
Perfumy które lubi:)
A to jak je znamy to dobra myśl. Ja kupuję często książki.
A moja przyjaciółka to niezła wariatka oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Uwielbia śmieszne prezenty, które są wesołe i które np wiążą się z popkulturą, chociaż w stylu "Baby Mop"
ja już mam pomysł - zamawiam dwa bilety na czad festiwal i jedziemy pod namiot z moją przyjaciółką bez mężów i dzieci - to będzie super wypad nie mogę siędoczekać i już odliczam dni do 30 sierpnia
Najlepiej zakupić książkę. Jest to praktyczne rozwiązanie, z którego warto skorzystać. Poza tym księgarnia cenowo wypada bardzo dobrze.
Też mi się wydaje, że to dobry pomysł. Można też kupić kalendarz książkowy.
Ile chciałabyś wydać na prezent dla przyjaciółki? jeśli koło 200 zł to zerknij na tę aktualnie promocję na bluzę sportową damską i suplementy potreningowe.
Moje koleżanki nie są zbyt sportowymi typami, więc taki prezent to nie dla nich. Myślę, że postawię na jakieś dobre książki.
A lubi kosmetyki naturalne? Może właśnie coś w tym kierunku by pokombinować. Wiem, że są np. gotowe zestawy do samodzielnego zrobienia mydełka czy kul kąpielowych. Można też kupić olejki eteryczne . Można je wykorzystać nie tylko do wspomnianych kul, ale też do aromaterapii.
To zależy jaka ta koleżanka jest. Ja mam same motomaniaczki i szukam inspiracji.Ale może faktycznie uderz w coś bardziej kobiecego...
Z pewnością w tym sklepie online znajdziesz coś fajnego dla swojej przyjaciółki na prezent. Osobiście uważam, że świetną mają biżuterię;)
Ja stawiam na kosmetyki. Moja przyjaciółka zazwyczaj używa jeden kosmetyk aż do znudzenia więc lubię czasem podrzucić jej jakąś nowość bo orientuję się w tym co lubi i potrafię dobrać kosmetyk pod jej potrzeby. Zawsze jest bardzo zadowolona
Ja bym w tej kwestii popytała znajomych Może ktoś zna coś sprawdzonego
Dla kobiety najfajniejsze będą kosmetyki albo coś z biżuterii
Nie każdy lubi czytać i trudniej jest trafić w czytelniczy gust niż kosmetyczny
Słodycze - to na pewno każdy lubi:)
A osobiście co byś wolała- słodycze czy kosmetyki?
Na pewno jak na prezent to jest trochę drogi;)
Chyba że przyjaciółka ma już ekspress to samą kawę w prezencie można kupić
Dokładnie:) Ja jednak polecam smakowe rozpuszczalne, np. pomarańczową:)
Nigdy takiej nie widziałam Gdzie kupujesz, po ile i jakie jeszcze są smaki?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź