Odp: Dieta płaskiego brzucha
Łatwo powiedzieć w święta prawie nie odchodziłam od stołu ,no i się przytyło ,a teraz jak mam pracę w domu to jestem za blisko lodówki i co chwilę zaglądam ,czy się światło pali
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Łatwo powiedzieć w święta prawie nie odchodziłam od stołu ,no i się przytyło ,a teraz jak mam pracę w domu to jestem za blisko lodówki i co chwilę zaglądam ,czy się światło pali
Ja wprawdzie stosuję z reguły inne rozwiązania, ale następnym razem na pewno wezmę pod uwagę kilka powyższych pomysłów.
Bardzo ciekawe podejście, mogę prosić o rozwinięcie wątku?
Polecam dietę lekkostrawną, wtedy nie będzie wzdęć i uczucia pełności
Dieta jest bardzo ważna. Na brzuszek polecam dietę śródziemnomorską .Powinnyście zjadać przynajmniej 1 kg warzyw i owoców dziennie co nie jest teraz ani trudne ani drogie zważając na to,że na pierwszym lepszym bazarku czy w zieleniaku jest pełen wybór sezonowych towarów.
Jeśli natomiast chodzi o trening to polecam:
brzuszki
jazdę na rowerze
rolki
czy też bieganie
Fuxja masz rację, przy diecie lekkostrawnej nie powinno być wzdęć, a przy tej skłonności niestety trzeba też unikać błonnika, czasem skutkuje to zaparciami i dobrze jest się wtedy wspierać dicopegiem, nieleczone zaparcia to pewne hemoroidy w przyszłości.
Hej, mi się udało zrzucić parę kilo pijąc świeżo wyciskane soki Nawet w tym celu kupiłam sobie wyciskarkę
Staram się trzymać dietę, ale nie zawsze się udaje. W internecie często szukam jakiś motywacji - głównie na blogach ogólnotematycznych
Czy jeżeli chcę stracić kilogramy to muszę brać jakieś dodatkowe suplementy? Chciałem zawsze to zrobić "naturalnie", nie stosować żadnej chemii, ale z tego co czytam w internecie to wszyscy raczej zachwalają ich siłę a nie krytykują. Może wiecie gdzie kupić najtaniej jakieś odżywki etc?
Zastanawiam się czy dieta taka właśnie istnieje, bo chyba na płaski brzuch to już muszą być zdecydowanie ćwiczenia jakieś. Ja wiem, że warto żeby jeść dobre i zdrowe jedzenie, ja takie zamawiam z Krakowa. Uwielbiam krewetki!
a tam, nie ma diety na płaski brzuch, po prostu trzeba cwiczyć
Niestety, ale w ogóle nie mam wiedzy i doświadczenia w tym temacie. Dlatego też nie będę mógł tutaj pomóc.
Ach, mi też by się przydała dieta na płaski brzuch...
Lepsze na to będą ćwiczenia, bo to mniej zależy od tego co jemy, a bardziej od naszej aktywności:)
Produkty powodujące wzdęcia trzeba wyeliminować
Ćwiczenia na brzuch są niezbędne, sama dieta nie pomoże.
Wystarczy nie jeść ciezkostrawnych produktów jak groch czy kapusta
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź