101

Odp: Biżuteria

[quote=pinkmause]A co powiecie o takich nieco zwariowanych koralach?

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images47.fotosik.pl/220/55208b23ab8e3db3.jpg[/img][/url][url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/220/7b6b7418ff1b9c0c.jpg[/img][/url][/quote]

mi się podobają, ale wolałabym by były dłuższe smile

102

ja raczej też noszę dłuższe, takie sznury, bo niska jestem, a one optycznie wydłużają. Ale krótkie też mi się zdarza smile

103

ja nie lubię krótkich, nie lubię jak coś uwiera mnie w szyję wink poza tym lubię bawić się tym co mam na szyj tongue

104

A ja lubię kolie i obroże, oczywiście musi to być dopasowane do kreacji.

105

[quote=angelcity89]ja nie lubię krótkich, nie lubię jak coś uwiera mnie w szyję wink poza tym lubię bawić się tym co mam na szyj tongue[/quote]

hah! też się czasem bawię... A zdarzyło ci się kiedyś np. pochylić i o coś zaczepić i zerwać? Mi niestety nie raz...

106

uwielbiam biżuterie a teraz można kupić np. w takko piękną

107

A czy istnieje paskudna, brzydka i do niczego, bo ja jakoś mam te ładne i mniej ładne, ale brzydka to naprawdę chyba przypadek.

108

no kanon piękna dla każdego jest inny!

109

[quote=biedroneczka4]no kanon piękna dla każdego jest inny![/quote]

No oczywiste, ale zdarzyło wam się powiedzieć z całkowitą pewnością - feeeeeeee paskudne?

110

[quote=a.filipowska][quote=angelcity89]ja nie lubię krótkich, nie lubię jak coś uwiera mnie w szyję wink poza tym lubię bawić się tym co mam na szyj tongue[/quote]

hah! też się czasem bawię... A zdarzyło ci się kiedyś np. pochylić i o coś zaczepić i zerwać? Mi niestety nie raz...[/quote]

mi też nie raz sad tak rozwaliłam swoje ulubione korale... na imprezie rozsypały się we wszystkie strony... sad

111

Szkoda.

112

na pocieszenie kupiłam sobie inne tongue i póki co jeszcze żyją wink

113

ja tak kiedyś rozsypałam korale od mojego ex... już wtedy był ex, ale.. korale były wyjątkowo ładne, więc szkoda hmm

114

Co dzisiaj macie na sobie z  bizuterii? Bo ja mam tylko cienką złotą bransoletke i nic poza tym, kompletnie nic...

115

ja długie korale (bo mam czarny sweter) no i srebrny zegarek, standardowo smile

116

ja mam srebrny łańcuszek z zawieszką od mamy smile

117

Łańcuszek złoty z cyrkonią i standardowo pierścionki na obu łapkach - złote oczywiście.

118

o, super, czyli skromnie, ale z klasą:)

119

A ja mam tylko kolczyki długie z byrsztynem.Lubicie  biżuterie z bursztynem?

120

Tak z zielonym

121

a wogóle w tym sezonie to jakie kolory są modne?

122

Gdzieś w trendach dziewczyny wypisywały. Na pewno fiolet, szary i kolory ziemi.

123

[quote=Beata]A ja mam tylko kolczyki długie z byrsztynem.Lubicie  biżuterie z bursztynem?[/quote]
Ja uwielbiam bursztyny

124

Mam takie korale z bursztynów...

125

Ja mam kolczyki potrzebuję wisiorka