Odp: Biżuteria
Bardzo lubię. Szczególnie zielone bursztyny.
Dla zmnie zawsze modne i zawsze eleganckie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bardzo lubię. Szczególnie zielone bursztyny.
Dla zmnie zawsze modne i zawsze eleganckie.
a ja ostatnio widziałam u jednej pewnej Pani wisiorek taki - pięknie się prezentował, była to Pani w wieku 50 lat .... ale taki wisiorek chciałabym mieć, bo chociaż bursztyny kojarzą mi się z moją mamą, babcią i wogóle ze starszymi kobietami - to takie cudo nosiła bym i ja
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images37.fotosik.pl/213/f46f3ea665667675.jpg[/img][/url]
A ja bym wolała jeden ogromny kamień owinięty srebrną obręczą, tak jakoś fikuśnie...
Nawet znalazłam coś co mi się podoba
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/218/bf11a3269bf616c6.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowany przez pinkmause (2009-10-22 23:28:35)
a mi się podobają tylko oszlifowane bursztyny, moja mama ma dużo korali, ale takich kanciastych...
a nosicie zegarki .... bo to w sumie też biżuteria
Mam srebrny, jak bransoletka, ale ubieram go sporadycznie. Zresztą jak wszystko co srebrne.
[quote=asiula83]a nosicie zegarki .... bo to w sumie też biżuteria[/quote]
tak, mam delikatny srebrny noszę na codzień
bo mi do wszystkich 3 zegarków jakie posiadam - baterie zastrajkowały ... byłam dzisiaj u zegarmistrza a ten 20zł mi zaśpiewał za baterie + wsadzenie - oczywiście sknera ze mnie taka, ze nie kupiłam
[quote=asiula83]a nosicie zegarki .... bo to w sumie też biżuteria[/quote]
mam jeden, ale bardzo rzadko go noszę.
Mnie się strasznie podobają zegarki na łańcuszku. Taki chciałabym mieć...
daj ten wpis do przeczytanie mężowi, święta się zbliżają
Nnawet jeśli mu dam, to nie dozbiera z tych pensji, które pozostały.
Złoto jest teraz drogie..., a ja jestem złota dziewczyna
ze mnie też prawdziwy skarb ale złota nie lubię.
A co lubisz? Srebro, kamienie, czy jeszcze inne cudeńka?
najbardziej srebro
uwielbiam też drewniane czy plastikowe bransolety
i wszystkiego rodzaju korale- z kamieni, paciorków, itp.
Korale i naszyjniki też lubię. Nawet takie z piórkami. Teraz są takie bajery, że naprawdę można się obwiesić jak się komu podoba...
ale znowu bez przesady
mi się bardzie podoba jeden potężny wisior lub duże korale, tak by rzucały się w oczy
Jeden duży wisior jak najbardziej.
Ale jak drobne koraliczki, to niech sobie mają wielokrotne zwisy...
dokładnie tak
a co z kolczykami? ja nie noszę, bo nie mam przebitych uszu, ale ostatnio coraz częściej się nad tym zastanawiam
bez kolczyków z domu nie wyjdę .... koła duze i większe, jakieś wkręty no i moje ulubione wiszące
koła mi się nie podobają, wszystkie inne tak
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/218/da4155b5b7b38750.jpg[/img][/url]
[quote=angelcity89]dokładnie tak
a co z kolczykami? ja nie noszę, bo nie mam przebitych uszu, ale ostatnio coraz częściej się nad tym zastanawiam [/quote]
podzielam
ja też mam uszy w całości
chociaż u innych kolczyki mi się czasem podobają (ale nie wszystkie i nie do wszystkiego i nie zawsze)
A mnie się podobają. Nawt takie wielgachne koła. I maleńkie kamyczki też.
ja np. nie załozę kotków, serduszek itp. kolczyków - jakoś one kojarzą mi się z młodym wiekiem ...
A ja bym sobie motylka uczepiła. A co, przecież mi wolno...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź