Odp: Stopy
Aaa... myślałam, że jakiś skład mają inny albo coś. Dzięki za foto, damskie znam, ale kupię teraz tez mężowi, niech spróbuje. A kupowałaś z netu czy w sklepach też mają te meskie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Aaa... myślałam, że jakiś skład mają inny albo coś. Dzięki za foto, damskie znam, ale kupię teraz tez mężowi, niech spróbuje. A kupowałaś z netu czy w sklepach też mają te meskie?
I w necie i w sklepach widziałam oba rodzaje. Sprawdź, nie powinno być problemu z dostępnością.
Jak nie zależy Wam na czasie to można je kupić w necie, ale trzeba być przygotowanym na to, że chwilkę się czeka. W drgeriach ma je od ręki.
Nawet jak zamawiam w necie, to szybciutko mi dochodzi. Ostatnio czekałam jakieś 3-4 dni. Błyskawica.
Jak dbać dzisiaj o stopy ? Salony kosmetyczne oferują pełną gamę zabiegów ,oraz domowe sposoby .
zamawiałam w necie i niestety czekałam ponad tydzień
Dziewczyny fajne są masażery do stóp polecam
O, to jest coś dla mnie, codziennie mam takie zmęczone stopy od chodzenia w szpilkach
Ostatnio byłam w szoku, bo mój 13-letni siostrzeniec podpatrzył u mnie epil feet i zażyczył sobie na gwiazdkę Całą rodzinę nimi zarażę
Trochę chyba za wcześnie nie? Ale jego tatę, jak najbardziej.
Na stronie mają ograniczenie tylko poniżej 12 lat, więc może już można, w końcu to naturalne składniki.
[quote=dorota04]Jak dbać dzisiaj o stopy ? Salony kosmetyczne oferują pełną gamę zabiegów ,oraz domowe sposoby .[/quote]
Domowe spa i ćwiczenia. Pamiętam nawet z dzieciństwa ćwiczenia z zajęć korekcyjnych. Trzeba było na przemian raz jedną, a raz drugą stopą za pomocą palców podnosić woreczki z grochem. Innym ćwiczeniem było zwijanie materiałowej chusteczki za pomocą palców. Ćwiczenia te rozciągały i wzmacniały mięśnie stóp. Prostym ćwiczeniem, które możemy wykonywać no stop jest po prostu chodzenie boso. Bose spacery umożliwią wzmocnienie mięśni stóp, a przy okazji wymasują nasze stopy na wszelkich możliwych powierzchniach. Jeśli tylko mamy taką możliwość powinniśmy korzystać ze spacerów boso po różnych podłożach. Polecam spacery na boso po trawie, piasku i innych miękkich nawierzchniach. Pamiętajmy by patrzeć pod nogi, aby nie nadepnąć na ostry kamień albo szkło.
Jego tata to już pole do popisu dla mojej siostry. A Młody gra w piłkę, więc dużo biega, ciągłe treningi i oczywiści noga w korkach trochę bardziej jest narażona na te okropne odgniecenia.
Ja mam za szerokie stopy i brzydko wyglądają w szpilkach ,dlatego musiałam się pożegnać z nimi.:(
Ale nie będę tego modyfikować zabiegiem operacyjnym ,bo się strasznie boję .
Na pewno ten zabieg jest wspaniały ,tylko 1000 zł nie wydam na kremy z kolagenem do stóp ?Wolę smarować stopy co wieczór taką mieszanką kremu z kolagenem .
[quote=alexia90]Ja mam za szerokie stopy i brzydko wyglądają w szpilkach ,dlatego musiałam się pożegnać z nimi.:(
Ale nie będę tego modyfikować zabiegiem operacyjnym ,bo się strasznie boję .[/quote]
hahaha napisałaś tak że przez chwilę myślałam że chcesz się pozbyć stóp
Ja już dawno zrezygnowałam ze szpilek - tylko koślawią stopy
[quote=KrysiaPawlikowska][quote=alexia90]Ja mam za szerokie stopy i brzydko wyglądają w szpilkach ,dlatego musiałam się pożegnać z nimi.:(
Ale nie będę tego modyfikować zabiegiem operacyjnym ,bo się strasznie boję .[/quote]
hahaha napisałaś tak że przez chwilę myślałam że chcesz się pozbyć stóp
Ja już dawno zrezygnowałam ze szpilek - tylko koślawią stopy[/quote]
Pewnie tylko Ci się wydaje, że szpilki nie pasują do Twoich stóp. Nawet jak masz szerokie stopy to jeśli znajdziesz ładne szpilki, odpowiednio dopasowane do Twojego kształtu stóp to będziesz ładnie wyglądała. Dobrze dobrane buty sprawią, że wizualnie Twoje stopy mogą wyglądać na mniejsze. Od czasu do czasu każda kobieta powinna założyć buty na wysokim obcasie. Nie mówię tu o chodzeniu codziennie do pracy, ale na większe okazje szpilki są nawet wskazane bo dopełniają całą stylizację i wyglądają elegancko.
Ostatnio edytowany przez monik (2016-01-30 14:37:44)
Ja sobie nie wyobrażam bez szpilek......
Przy szpilkach istotne jest to by nie chodzić tylko w nich, by jednak zmieniać je też na buty z płaską podeszwą.
Do tego wskazane są ćwiczenia
Uwielbiam po domu chodzić na boso .
A w szpilkach do pracy nie chodzę ,bo szkoda mi stóp ,cały dzień,ale po pracy jak najbardziej:)
Wiosna idzie, moje panie Jak tam u Was kwestia stóp? Ja w zimie trochę odpuściłam, ale dzisiaj już siedzę w skarpetkach epilfeet, za tydzień na święta będzie po kłopocie
Też mam skarpetki i krem, ale zbyt rzadko to robię żeby efekt był idealny. Poza tym chodzenie w niewygodnych szpilkach ciągle powoduje otarcia i zgrubienia...
Ostatnio masuję stopy, wieczorem to świetnie działa nasennie:)
Polecam maseczki do stóp, fajnie wygładzają skórę.
Takie w skarpetkach są wygodne.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź