Odp: Gdzie można wziąć ślub?
Jeśli ma być egzotycznie i intymnie, sprawdzoną destynacją będzie Mauritius! Legendarne plaże gwarantują idealną scenerię dla ślubnej ceremonii. Pogoda gwarantowana :-) Ślub cywilny lub kościelny po polsku
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli ma być egzotycznie i intymnie, sprawdzoną destynacją będzie Mauritius! Legendarne plaże gwarantują idealną scenerię dla ślubnej ceremonii. Pogoda gwarantowana :-) Ślub cywilny lub kościelny po polsku
A jak tam dostarczyć wszystkich gości?... Moi by na pewno nie chcieli takiej wyprawy, wolą bliższą im salę pod Warszawą, bo najważniejsze, żeby był rosół i coś do wypitki:)
Ja ślub brałam w kościele. Myślę, że tego nie powinno się zmieniać, może myślę tak, bo jestem wierząca? Ważne aby wesele było w fajnym miejscu
Ja swój brałam w Hotelu. Niesamowita atmosfera, jedzenie wyśmienite. Nigdy tyle nie zjadłam, co właśnie na swoim weselu. Pamiętam, że miałam 150 gości, wszyscy mówili, że na takim weselu jeszcze nie byli
Jak ślub to według mnie tez tylko w kościele. Co do wesela to moze warto pojsc w staropolskie klimaty? Pod Warszawa jest karczma w której panuje naprawde niepowtarzalny klimat.
Według mnie organizacja ślubów jest dość trudna i trzeba uwzględnić sporo rzeczy. Jeżeli chodzi o miejsca na ślub to sporo osób decyduje się na miejscówki w swoich okolicach i jest to dość wygodne rozwiązanie
W końcu wszędzie jest blisko
Byłam ostatnio na weselu w restauracji Kmicic w centrum Warszawy. Bardzo miłe, klimatyczne miejsce, takie trochę przedwojenne w stylistyce. Zerknijcie sobie na zdjęcia. CHyba po raz pierwszy w życiu jadłam pasztet z dziczyzny i będę szukała takich produktów. Fajne było również o to, że dla dzieci było specjalne menu, które maluchy zjadały ze smakiem.
a może w zabytkowym tramwaju
Znam parę, która brała ślub na plaży w Palazzo Greco Kreta. Ale to była uroczystość cywilna, bez ślubu kościelnego. O hotelu mozna poczytac, jest położony blisko plaży, na której można zorganizować i ślub i później wesele.
Jest wiele pięknych miejsc na ślub, istotne jest to by Tobie się podobało. Jeżeli chodzi np o wesele to polecam Ci zajrzeć. Mają przepiękną salę weselną w dość ustronnym miejscu. Myślę, że Ci się spodoba. Ja jestem tym miejscem oczarowana
Gdybym miała wybierać to na jakiejś wyspie egzotycznej bym chciała:)
a wiece może czy jest jakaś opcja ślubu kościelnego w plenerze? słyszałam że nie ma opcji a zależy mi na jednym i drugim
Plener to tylko latem, a i tu pogoda bywa niepewna. Ktoś ze znajomych na plaży brał ślub, ale chodzić w eleganckich butach w tym piasku to trochę nieestetycznie ...
W latarni morskiej , byłam niedawno na takim ślubie ....
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź